Missä ikinä haluatkaan liikkua?

Hyvä Kunnon jäsenenä sinulla on mahdollisuus käyttää yli 50 eri kuntokeskusta ympäri Suomea.
Tällä sivulla on listattuna klubit, joissa voit vierailla asiakkuuksillamme.

Ole Fit-kuntokeskukset

Fit Tervakoski, Oitti, Hyvinkää, Jokela, Hyrylä, Malminkartano, Ärrävaara ja Haaga ovat sinulle rajattomassa käytössä Platina-jäsenyydellämme. Käytössäsi on kaikki klubien palvelut, mm. kuntosali, monipuolinen ryhmäliikunta ja upeat allasosastot.

Ole Fit-klubien omalle sivulle pääset näistä linkeistä:
Fit Oitti
Fit Tervakoski
Fit Hyvinkää
Fit Jokela
Fit Hyrylä
Fit Ärrävaara
Fit Haaga
Fit Malminkartano

Locomotion Riihimäki

Myös Locomotion Riihimäen palvelut sisältyvät Platina-asiakkuuteen. Locomotion on riihimäkeläisten oma kuntokeskus keskellä kaupungin sydäntä. Riihimäen Hyvä Kunnon ja aiemman Locomotionin yhdistymisen myötä syntyi riihimäkeläisten toiveiden mukainen, täyden palvelun kuntokeskus Locomotion 2.0, jonka palveluihin kuuluu monipuolinen kuntosali kahdessa kerroksessa, kaupungin kattavin ryhmäliikuntatarjonta, online-palvelut, valmennuspalvelut, hieronta, lapsiparkki ja paljon muuta.

Locomotioniin pääset tutustumaan paremmin täällä.

CMS-Klubit

CMS-klubeja on eri puolilla Suomea. CMS Travelpassilla saat käyttöösi vierailuoikeuden kaikkien CMS-klubien kesken.
Travelpassilla saat vierailla oman talousalueesi ulkopuolisilla klubeilla vastaanoton aukioloaikojen sisällä. Kysy lisää Travelpassista henkilökunnalta.

Cms-Klubit löydät tästä linkistä

Finnbody

Hyvä Kunto-kuntokeskukset ovat yhteistyössä myös kaikkien Finnbodyn kuntoklubien kanssa. Hyvä Kunnon jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa 3:n kuukauden vierailuoikeus mille tahansa Finnbodyn kuntoklubille 10€ hintaan. Vierailujakso oikeuttaa sinua käyttämään samoja palveluita mitä jäsensopimukseesi kuuluu kotiklubillasi.

Lue lisää Finnbodyn toimipisteistä tästä linkistä