Syyskuun jäsentarjous: Treenaa 10% edullisemmin!

JÄSEN, HALUATKO TREENATA 10% EDULLISEMMIN?

Keskustan Hyvä Kunto ja Fit Park Sveitsi haluavat kiittää upeita ja uskollisia kanta-asiakkaitaan tarjoamalla kampanjan, joka on tarkoitettu asiakkaille, joilla on jo voimassa oleva asiakkuus kuntokeskuksessamme.

Maksa vähintään 6kk ennakkoon! 
Saat 10% alennuksen jäsenmaksustasi!

 

Tarjous voimassa vain 30.9.2021 asti, joten toimi nyt!
 

Jäsenmaksun voi suorittaa kuntokeskuksen vastaanottoon, jossa henkilökunta laskee alennuksen sinulle. Maksutavat ovat käteinen, pankkikortti, luottokortti, liikuntasetelit tai työnantajan tarjoama liikuntaetu, esim Eazybreak tai Epassi.

Kampanja-aika 15.9.-30.9.2021. Kampanja-edun voi hyödyntää vain tulevissa liikuntamaksuissa, joita ei ole vielä laskutettu.Tarjousta ei voi hyödyntää jo laskutettuun ajanjaksoon, eikä tarjousta voi yhdistää muihin kampanjoihin, kuntokeskuksen etuseteleihin tai lahjakortteihin. Tarjousta ei voi yhdistää ennen kampanja-aikaa suoritettuihin ennakkomaksuihin. Alennuksen saa vain, kun maksat kampanja-aikana vähintään 6kk liikuntamaksut kerrallaan asiakaspalvelussa, jossa henkilökunta laskee 10% alennuksen jäsenmaksujen kokonaissummasta. Tarjous ei koske valmennuspalveluita.

Keskustan Hyvä Kunto
Uudenmaankatu 29, 05800 Hyvinkää
Yhteystiedot ja asiakaspalvelun aukioloajat TÄSTÄ

Fit Park Sveitsi
Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
Yhteystiedot ja asiakaspalvelun aukioloajat TÄSTÄ

Jaa artikkelia