Spinning / Crossing

Kaksi tehokasta lajia samoissa tiloissa

Meiltä löydät ainoana Hyrylästä ohjattuja crossing-tunteja

Crossing on kokovartalon aerobinen ryhmäliikuntatunti, jossa liikutaan crosstrainer laitteilla tunnin tason mukaisesti. Crosstrainerlaitteella liikutaan ikään kuin sauvakävellen paikallaan. Laji sopii hyvin myös vähän liikkuville ja on polviystävällinen laji harjoittaa.

Ohjatuista tunneistamme löydät myös spinningin eli sisäpyöräilyn

Spinningissä kuntoillaan ohjatusti kuntopyörillä. Laji sopii hyvin myös aloittelijoille sillä eri tasoiset tunnit tarjoavat mahdollisuuden niin kevyeen harjoitteluun kuin rankkaan sisäpyörätreeniinkin.

Tuntikuvaukset

Taso 1: 45min kestävä harjoitus peruskestävyysalueella, jossa työ- ja palautusosuudet vuorottelevat. Sisäpyöräilyssä keskitymme istuen tehtäviin tekniikoihin, crossingissa teemme helpohkoja työosuuksia.

Taso 2: 45-55 min kestävä tunti perustekniikat hallitsevalle. Tunnilla kuljemme peruskestävyys- ja vauhtikestävyysalueilla. Sopii hyvin aerobiseksi perustreeniksi.

Taso 3: 55-60min treeni-iloa vauhtikestävyysalueella. Aerobinen osuus tunnilla 35-40 min. Tuntia ei suositella aloittelijoille.

RPM:

Virtuaalispinning: Virtuaalispinningin tasoluokitukset ovat samat, kuin ohjatuillakin tunneilla – 1, 2 ja 3.  Tunnit ovat kestoltaan 45-55 minuuttisia ja kalenterista löytyy sekä suomen että englannin (ENG) kielisiä ohjelmia. Virtuaaliohjaaja johdattaa sinut polkemaan ympäri Eurooppaa mm. Alppimaisemiin.