Saunaosastot

Saunamme lämpenevät asiakkaillemme joka päivä klo 10-22.

Perinteiset saunat

Naisille ja miehille on omat perinteiset saunat, joiden löylyissä on mukava rentoutua treenin jälkeen. Löylylämpötila on säädettu 70 celsiusasteeseen, mutta löylyä heittämällä voit säädellä lämpötilaa oman mielen mukaan.

Infrapunasauna

Naisille ja miehille yhteinen infrapunasauna löytyy allasosastoltamme. Infrapunasaunan useat terveyttä edistävät vaikutukset hellivät sinua urheilusuorituksesi jälkeen.

Infrapunasauna mm. lisää kudosten toimintaa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa ja auttaa lihaksia palautumaan treenin jälkeen. Sillä on myös kipua lievittäviä ominaisuuksia ja se jopa nopeuttaa erilaisten vammojen paranemista. Infrapunasaunasta voi olla myös apua, jos sinulla on huono ääreisverenkierto tai iho-ongelmia. Infrapunasauna myös vähentää flunssan oireita sekä vähentää stressiä ja väsymystä.

Infrapunasaunamme lämmitetään miellyttävään 45-50 celsiusasteen lämpötilaan. Infrapunasaunan hyvät vaikutukset alkavat heti lauteille istuttua ja voimakas hikoilu alkaa noin 15-20 minuutin kuluttua. Jotta positiivisista vaikutuksista saadaan täysi hyöty, suosittelemme varaamaan saunomiseen ainakin 30 minuuttia.

Infrapunasaunaan mennään pyyhe päällä. Muista ottaa paljon raikasta juotavaa mukaan.