Saunaosasto – Keskusta

Saunat sinua varten 24/7

Perinteiset saunat

Naisille ja miehille on omat perinteiset saunat, joiden löylyissä on mukava rentoutua treenin jälkeen. Sauna on helppo laittaa itse päälle ennen treeniä. Saunat on käytössäsi 24/7.

Infrapunasauna

Naisten pukuhuoneesta löytyy infrapunasauna joka on käytössäsi 24/7. Infrapunasaunan useat terveyttä edistävät vaikutukset hellivät sinua urheilusuorituksesi jälkeen.

Infrapunasauna mm. lisää kudosten toimintaa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa ja auttaa lihaksia palautumaan treenin jälkeen. Sillä on myös kipua lievittäviä ominaisuuksia ja se jopa nopeuttaa erilaisten vammojen paranemista. Infrapunasaunasta voi olla myös apua, jos sinulla on huono ääreisverenkierto tai iho-ongelmia. Infrapunasauna myös vähentää flunssan oireita sekä vähentää stressiä ja väsymystä.

Infrapunasaunamme lämmitetään miellyttävään 45-50 celsiusasteen lämpötilaan. Infrapunasaunan hyvät vaikutukset alkavat heti lauteille istuttua ja voimakas hikoilu alkaa noin 15-20 minuutin kuluttua. Jotta positiivisista vaikutuksista saadaan täysi hyöty, suosittelemme varaamaan saunomiseen ainakin 30 minuuttia.