Resulta pienryhmävalmennus

Haluaisitko työllistyä kuntokeskuksen valmentajana?

Hyvä Kunto Kuntokeskukset ovat menestyksekkäästi liikuttaneet kaikentasoisia asiakkaita jo vuodesta 1987 ajatuksella, että jokaisella pitää olla mahdollisuus Hyvään Kuntoon. Viimeisen 2 vuoden aikana Hyvä Kunto on laajentanut toimintaansa uusilla keskuksilla, sekä jalkautumalla nopeasti kasvavaan Ole.Fit-ketjuun. Näiden vuosien aikana olemme vauhdikkaasti kasvattaneet ketjuamme kuudella upealla kuntokeskuksella. Kuntokeskusperheemme on maakunnan markkinajohtaja ja kattaa kokonaisuudessaan huikeat 13 kuntokeskusta.

Tämä mahdollistaa seuraavan tuotelanseerauksen, jossa tulemme tukemaan liikunnan alan ammattilaisia ja/tai pitkän kuntosaliharrastustaustan omaavia. Hyvä Kunto Kuntokeskukset ovat tehneet mittavan yhteistyösopimuksen M&L Fitness Oy:n kanssa. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on työllistää oikealla asenteella varustettuja liikunnan taitajia sekä tarjota laadukasta, mutta helposti lähestyttävää liikunta- ja hyvinvointipalvelua asiakkailleen.

Yhteistyössä M&L Fitness Oy:n kanssa, olemme tuotteistaneet uuden tuoteperheen ja nyt on aika etsiä tähän oikeat tekijät!

Pienryhmä- ja Personal training -palveluiden kysyntä on kovassa nousussa, sillä yhä useampi suomalainen on oivaltanut, että valmentajan kanssa saavutetaan nopeampia ja parempia tuloksia. Samanaikaisesti kuluttajat panostavat yhä enemmän omaan hyvinvointiinsa, sekä kunnonkohotukseen. Kaikki eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä valmiita kustannussyistä sijoittamaan yksilövalmennukseen, siksi lanseeraamme laadukkaan, mutta helposti lähestyttävän pienryhmävalmennus-tuoteperheen. Vastataksemme tähän vahvasti kasvavaan kysyntään, koulutamme kuntokeskuksiimme uusia valmentajia.

Koulutettavista valmistuu lisensioituja RESULTA -valmentajia. Koulutus sisältää sekä ohjaus-koulutuksen uniikkeihin ja tehokkaisiin RESULTA -tekniikoihin, että tuloksia tuovan myynti-koulutuksen. Koulutuksen toteuttaa M&L Fitness Oy:n kokenut ammattilaistiimi, jonka päävalmentajina ovat Fitneksen viisinkertainen Suomenmestari ja menestyksekkään valmennusuran tehnyt Marjo Krishi, ja 20 vuoden ohjaus- ja valmennusuran tehnyt Marko Heikkinen.

Koulutuksen kokonaiskustannus on 1099€, josta Hyvä Kunto sponsoroi valittua valmentajaa 600€ ja valmentajan omavastuu on vain 499€. Haemme valmentajia, jotka haluavat syventää omaa ohjaajaosaamistaan ja uskovat omaan menestymiseensä. Edellytämme hakijoilta alan pohjakoulutusta, tai vähintään pitkäaikaista omaa harjoittelutaustaa. Tärkeintä on palava halu työllistyä liikunnan parissa. Onnistuneen koulutuksen jälkeen takaamme sinulle mahdollisuuden työllistyä ketjumme kuntokeskuksissa, niin pienryhmä- kuin yksilövalmentajana!

Ensimmäinen koulutus aloitetaan jo 8.3.2019, ja tähän tulemme valitsemaan vain 10 motivoitunutta valmentajaa! Jätä meille hakemus, jossa kerrot oman taustasi ja miksi juuri sinä olisit motivoitunut kouluttautumaan valmentajaksemme!

Toimi heti ja ansaitse Hyvä Kunnon koulutustuki 600€! 

Jätä hakemus tähän lomakkeeseen.

  Nimi:

  Ikä:

  Sähköposti:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Hakemus:

  www.mmvalmentaja.com/haku

  Lisätiedot ja tiedustelut:

  lasse@mmvalmentaja.com

  www.resulta.fi

   

  Jaa artikkelia