Pt-Kampanja

Valmennuspalvelut kampanjahintaan 27.4.-17.5.2020

PT-KAMPANJA KEVÄTHINNOIN!

 

Kevät on vihdoin täällä ja on aika alkaa ulkoiluttaa lenkkitossuja! Tarjoamme kaikki valmennuspalvelumme keväisesti -10% kampanjahintaan 27.4.-17.5.2020. Ostamalla palvelun kampan aikana, voit aloittaa joustavasti 30.6.2020 mennessä.

Valmennukset toteuttaa ammattitaitoinen valmennustiimimme lähi- tai etätapaamisina.
Harjoittelu ja yhteydenpito on mahdollista sopia kuntosalille tai ulos sekä video- ja puhelintapaamisina.

On otollinen aika alkaa pitää itsestä entistäkin parempaa huolta! Varaa aika veloituksettomaan 30min valmentajatapaamiseen täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake ja aloita matka kohti entistäkin parempaa kuntoa!

 Korona myrkyttää fysiikkaamme!

Liike on lääke, joka jäi monella jäähylle.

 

Ikuisuusprojekti kesäkunto tai se tärkein – oma fyysinen ja psyykkinen hyvinvointimme ovat asioita, jotka ovat monella saattaneet jäädä taka-alalle arkeamme mullistaneen koronaepidemian vuoksi. Moni on joutunut ajamaan itsensä äärimmilleen uusien rutiinien omaksumisen vuoksi ja yksinkertaisesti selviämään tästä ajanjaksosta karsien samalla aikaa omasta ajasta, jonka on käyttänyt oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja edistämiseen.  Aktiivinen elämäntapa tai siihen pyrkiminen on muuttunut monella fyysisesti passiiviseksi selviytymistarinaksi.

Mitä enemmän vastuuta ja ajatustyötä arki pitää sisällään, sitä enemmän korostuu kehon ja mielen kunnon ylläpito riittävän liikunnan, levon ja ravinnon keinoin.

Tämän kaiken myllerryksen keskellä, oletko huomannut arkeasi kohdanneiden muutosten vaikuttaneen negatiivisesti tekemiseesi ja tunnistaneesi ikäviä seurauksia omassa jaksamisessasi? Nyt, jos koskaan on aika kääntää ajatus takaisin omaan hyvinvointiisi ja sen työstämiseen. Pysähtyä hetkeksi miettimään, onko muuttunut arki vaikuttanut seuraavasti toiminnassasi ja mietteissäsi tai alkaneen jo ennen koronan vaikutuksia:

 • Liikut vähemmän tai et ollenkaan
 • Ruokavalio on epäsäännöllistä sekä leipä-/ einespainotteista
 • Nestetasapainosta huolehtii kahvi ja energiajuomat
 • Tunnet itsesi stressaantuneeksi, väsyneeksi ja nukut huonosti
 • Ajaudut miettimään enemmän negatiivisia kuin positiivisia asioita
 • Haluaisit päästä edelleen hyvinvointitavoitteisiisi, mutta et löydä sille aikaa
 • Kipu ja kolotus nostavat päätään kehossa istumatyön/ passiivisen arjen aktiivisuuden vuoksi
 • Olet valmis heittämään hanskat tiskiin ja luovuottamaan, kun et kuitenkaan onnistu, vaikka yrittäisit

Edesautatko tietoisesti tai tiedostamatta omalla toiminnallasi fyysisen ja psyykkisen hyvinvointisi hetkellistä rapistumista? Pysäytä itsesi hetkeksi ja mieti, mitä tunteita et halua tunteja ja mitä toimia et halua enää jatkaa.

Ohjelmoimalla itsemme keskittymään ratkaisuihin ja hyviin asioihin, puramme negatiivista kierrettä, joka jää helposti päälle. Katkaise kierre ja keskity asioihin, joista saat hyvää energiaa ja motivaatiota jatkaa paremmalla tiellä. Pahimmatkin kompastukivet on helpompi ylittää, kun huolehdimme itsestämme.

Muutos parempaan lähtee itsestä ja meillä jokaisella on samat 24h vuorokaudessa, jotka käyttää joko hyviin tai huonompiin valintoihin. Huolehtimalla omasta jaksamisestamme meille jää aikaa kaikkeen muuhun, jopa enemmän kuin välillä uskommekaan.

Katse eteen, leuka pystyyn ja oma hyvinvointi etusijalle!

 

Mieti, mikä on sinulle tärkeää, mikä tekee sinut onnelliseksi. Aloita jo nyt muutos, jonka helposti siirrämme vähintään huomiseksi. Tarjoamme sinulle ratkaisuja ja keinoja selättää passiivisemmaksi muuttuneen arjen ja nauttimaan tasapainoisemmasta kolonaisuudesta, jonka keskeisessä roolissa on tasapainoinen liikunta, ravitsemus ja lepo. Valmennustiimimme on mukana matkassasi tarvittaessa lähes 365 päivänä vuodessa. Nykytilanteesi kartoitetaan monipuolisen ja kattavan kartoitustunnin avulla, jotta hyvinvointisuunnitelma palvelee haasteiden selättämistä ja tavoitteisiin pääsemistä mahdollisimman hyvin.

Muutos ei ole aina helppoa eikä sen pidäkään joka hetki olla, mutta matka kohti päämäärää antaa valtavasti virikkeitä, ajatuksia ja oivalluksia, joista voi nauttia milloin vain.

 

 Tarjoamme valmennuspalvelumme kampanjahintaan -10% alennuksella 27.4.-17.5.2020.

 

Valmennuksemme eivät ole vain kuntosaliharjoittelua. Ravitsemus, stressinhallinta, arjen rytmittäminen ja ratkaisukeskeisyys hyvinvoinnin rakennuspalikoiden sisäistämisessä ajatuksesta käytäntöön ovat meille avainasemassa.

Mikäli kaipaat elämääsi takaisin seuraavia asioita tai haluat viimeistään nyt alkaa toteuttaa itsesi vuoksi seuraavia, ne ovat mahdollista saavuttaa:

 • Tavoitteisiin räätälöity päivittyvä liikunta- ja hyvinvointisuunnitelma 3-12kk
 • Etenemispolku tavoitteisiin nousujohteisesti kuntotason, taustan ja realistisen tavoiteasettelun mukaan.
 • Monipuolinen, maittava ja ravinteikas ravintosuunnitelma
 • Helpot ja nopeat reseptit kiireiseen ja menevään arkeen
 • Parempi unenlaatu ja riittävä energia
 • Hälytysmerkkien tunnistaminen esim. stressin yllättäessä ja sen selättäminen
 • Onnellisempi ja terveempi elämäntapa
 • Armollisuus itseä kohtaan – yksi tai kaksi treenin väliin jäämistä ei kaada maailmaa. Kokonaisuus ratkaisee sekä sopiva pilke silmäkulmassa
 

Varaa aika veloituksettomaan 30min kartoitusaikaan valmentajan kanssa tästä lomakkeesta

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Millä klubilla haluat harjoitella?

  Tehdään päämäärästäsi totta yhdessä!
  Team Leaderimme Jan Jokinen on sinuun yhteydessä.

  Valmennukset voimme toteuttaa ammattitaidolla etä- ja lähivalmennuksina.

  Jan Jokisen tavoittaa myös osoitteesta: jan.jokinen@hyvakunto.com

  Mikäli lähestyt sähköpostitse – Mainitsethan samalla toimipisteen, jossa harjoittelet.
  Vahvempaa ja eloisampaa huomista kohden!

  Terveisin,
  Valmennustiimi

  Jaa artikkelia