Postin lakko ohi! Paperilaskun toimituksissa vielä kuitenkin viiveitä.

Postin lakon vuoksi paperilaskun toimitukset eräpäivän 22.11.2019 jäsenmaksueristä lähtien ovat viivästynyt. Nyt Postin lakko on ohi, mutta lakon aikana kertyneet toimitukset aiheuttavat toimitusviivästyksiä, joiden kestoa on vaikea arvioida. Siksi jatkoimme asiakkaidemme laskutusetuja.

Suosittelemme asiakkaitamme varmistamaan ovatko laskut ajantasalla asiakaspalvelustamme ja hyödytämään lakon aikaiset edut.

Paperilaskuasiakas: Hyödynnä lakon aikana voimassa oleva etu
Lakon purkamisen epävarman keston vuoksi tarjoamme paperilaskuasiakkaillemme mahdollisuuden noutaa jäsenmaksuerien maksutiedot suoraan vastaanotostamme. Vastaanottomme tulostaa seuraavan laskusi, jonka voit maksaa normaalisti laskun omilla maksutiedoilla. Halutessasi, voidaan lasku lähettää myös pdf -tiedostona sähköpostiisi. Lakon aikana noudetuista laskuista peritään normaalin paperilaskulisän sijaan edullisempi e-laskulisä 0,80€/lasku.

E-lasku on helpoin ja luotettavin vaihtoehto
Lakolla ei ole vaikutusta e-laskulla toimitettaviin laskuihin. Helppoutensa ja luotettavuutensa lisäksi omaan verkkopankkiin saapuva e-lasku on myös ilmastoteko. Vaihtamalla laskun toimitustavaksi ympäristöystävällisen e-laskun, saat laskut perille omaan verkkopankkiisi ilman jakeluviiveitä, säästäen luonnon lisäksi samalla myös laskutuskuluissa. Voit ottaa e-laskun käyttöösi verkkopankissasi jonkin aiemman laskusi viitenumerolla tai pyytämällä e-laskun tilausohjeet vastaanotostamme.

Muista hyödyntää loppuvuodesta vanhentuvat liikuntasetelit ja -saldot!
Mikäli työnantajasi myöntää liikuntaseteleitä tai sähköisiä liikuntasaldoja, muista hyödyntää ne ennen voimassaoloajan päättymistä. Monissa seteleissä ja eduissa viimeinen käyttöpäivä on vuodenvaihteessa 31.12.2019! Liikuntasetelit, -saldot ja muut ennakkomaksut hyvitetään tulevista jäsenmaksueristä, joiden osalta laskuja ei ole vielä muodostunut (viive n.21päivää).

Ystävällisin terveisin,

Hyvä Kunnon väki

 
 
 

Jaa artikkelia