Keskustan Hyvä Kunto – Ryhmäliikunta

Keskustan Hyvä Kunnon ja Fit Parkin ryhmäliikuntatunnit siirtyvät 2.4.2020 alkaen Fit Kunto Villatehtaalle, osoite Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää. Tämän ansiosta saamme kaikki Hyvinkään ryhmäliikuntatunnit livestriimiin!

Ryhmäliikunta-asiakkaat ovat tervetulleita kaikille tunneille jatkossa Fit Kunto Villatehtaalla. Fit Kuntoon tarvitset toisen kulkukortin. Kulkukortin saat noudettua Fit Kunnosta asiakaspalvelun aukioloaikana 10€ panttia vastaan.

Muutoksia ryhmäliikunnassa:
Mahdolliset muutokset löydät Fit Kunnon ryhmäliikuntasivulta.

 

Hyvinkään ryhmäliikuntajäsenyydellä saat hyödyntää Fit Parkin, Fit Kunnon ja Keskustan Hyvä Kunnon virtuaalitunteja!
Hyvä Kunnon Platinajäsenien etuihin kuuluu Parantolan Hyvä Kunnon ryhmäliikuntatunnit.

Virtuaalituntien ja Parantolan Hyvä Kunnon ryhmäliikuntatuntien kalenteri:

 

Tuntikuvaukset

Bodybalance: Yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Autaa rauhoittumaan ja keskittymään. Core-tunti, jossa keskivartalon lihaksistoa kehitetään rauhalliseen tahtiin hengitystekniikkaan keskittyen. Tunnin päämääränä on kehon ja mielen harmonia. (LesMills)

Bodycombat: Tunti täynnä voimaa ja energiaa. Tekniikoita eri taistelulajeista kuten karate, taekwondo, capoeira ja muay thai. Vauhdikkaalla tunnilla syke pysyy korkealla lyönnein, potkuin ja sekä että. (LesMills)

Bodypump: Kehoa vahvistavaa voimaharjoittelua levytankojen ja käsipainojen avulla. Treenaamme suurimpia lihasryhmiä. Itsesäädettävien painojen vuoksi tunnille voi osallistua kuntotasosta riippumatta sekä kokeneemmat että vasta alkajat. (LesMills)

Circuit: Kiertoharjoittelutunti. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, sillä voit säädellä tunnin haastavuutta itse. Tunnilla käydään monipuolisesti koko kropan lihakset läpi.

Niska-selkä-hartia/Keppijumppa: Niska, selkä ja hartiat kiittävät! Yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen pitkiä, avaavia liikesarjoja. Voimatangolla saat lisävastusta tavan keppijumppaan. Ei hyppyjä, ei koreografiaa.

Pilates: Rauhallinen harjoitus, joka voimistaa koko kehoa tasapuolisesti. Sulavalinjaiset liikkeet kehittävät notkeutta, yleiskuntoa ja jäntevyyttä. Sopii erityisesti selkävaivaisille, ikääntyville ja kuntoutujille, sillä tunnilla voimistetaan kehoa kannattavia tukilihaksia.

Keskitason Pilates: Keskitason Pilates tunti on suunnattu säännöllisesti Pilatesta harrastaneille, jotka ovat sisäistäneet Pilateksen periaatteet. Liikkeet ovat haastavampia, harjoitus virtaa saumattomasti eteenpäin ja koreografiaa on enemmän

Syvävenyttely/Venyttely/Kehonhuolto: Lisää liikkuvuutta venytyksillä. Vähennä rasitusvammoja ja palaudu nopeammin. Syvävenyttelyssä teemme pitkäkestoisia venytyksiä, tavallisessa venyttelyssä 30-60 sekuntia. Keskitymme asennoon hallintaan ja hengitystekniikkaan.

Pilates&Kinesis: Pilates&Kinesis tunnilla hyödynnetään Kinesis seinää, sekä Pilateksessa käytettäviä Wunda laitteita. Tunti on lihaskuntotunti, joka sopii kaikentasoisille kuntoilijoille.

Iskelmäpyöräily: Iskelmäpyöräilyssä työosuudet sijoittuvat perus- ja vauhtikestävyysalueelle (60-70%/max – 70-85%/max). Tunnilla luodaan pohjaa hyvälle peruskunnolle ja kehitetään aerobista suoritustasoa kaikkien aikojen suosikkikappaleiden tahdissa. Tunti sopii iskelmä-/popmusiikista pitäville kuntoilijoille ja myös aloitteleville polkijoille.

Vyötärön Metsästys: Keskivartalon lihasten kehittäminen on tunnin kiintopiste. Tunnilla tehdään erilaisia tasapaino- ja lihaskuntoliikkeitä, joissa huomioidaan syvien lihasten eli selkärangan tukilihasten aktivointi. Tunti kehittää keskivartalon voimaa ja hallintaa, sekä koko kehon ryhtiä, koordinaatiota ja tasapainoa. Tunnilla ei käytetä kenkiä.

SenioriPilates: SenioriPilates tunnilla käydään rauhallisessa temmossa Pilateksen perusliikkeitä. 

Seniori Lihaskunto: Senioreiden lihaskuntotunnilla tehdään helppoja koko kropan läpikäyviä lihaskuntoliikkeitä, joilla pyritään ylläpitämään toimintakykyä. Liikkeitä tehdään seisten, sekä lattialla.

Terveselkä: TerveSelkä-tunti on rauhallinen matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla keskitytään selän hyvinvointia tukeviin voima-, kehonhallinta ja liikkuvuusharjoitteisiin. Tunnilla harjoitellaan hyvän ryhdin ylläpitoa ja kehonhallintaa sekä –hahmotusta tavalla, jonka asiakas voi siirtää arkipäivään. Tunnille tarvitaan mukaan rennot sisäliikuntavaatteet. Tunnin lopussa rentoutuksen ajaksi voi halutessaan laittaa myös lämpimiä vaatteita tai ottaa itselleen viltin.

Kahvakuula: Toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa vastuksena käytetään yhtä tai kahta kahvakuulaa. Tällä tunnilla harjoitat lihaskestävyyttä, voimaa ja nopeutta sekä kehon syviä lihaksia. Kahvakuulaharjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi aikaisempaa kokemusta kahvakuulasta tai lihaskuntoharjoittelusta.

 Spin&Body: Tämä musiikin tahtiin tehtävä sisäpyöräilytunti kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä – erityisesti alaraajojen lihasten osalta. Spinning tunti soveltuu erikuntoisille ja eri-ikäisille liikkujille; jokainen voi säätää vastusta mielensä mukaan.  Lopputunnista tehdään ryhmäliikuntasalissa lihaskunto harjotteita, jotka sopivat kaikenkuntoisille.

Vesijumppa: Vesijumpassa harjoitetaan lihaskuntoa veden vastuksen, ja erilaisten välineiden avulla. Tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille.