Hyvä Kunto Ryhmäliikuntapalvelut

Hyvä Kunto kuntoklubit tarjoavat yli 200 tuntia viikossa laadukkaita ryhmäliikuntapalveluita alueidemme parhaiden ohjaajien vetäminä. Tämän lisäksi sinulla on käytössäsi virtuaaliryhmäliikuntaa erittäin monipuolisesti.

Valitse sinulle sopiva toimipiste ja tutustu ryhmäliikuntatarjontaamme:

Toimipisteet

Fit Kunto Villatehdas
Fit Park Sveitsi
Hyvä Kunto Hyvinkää
Hyvä Kunto Jokela

Tervetuloa!

Tuntikuvaukset

Bodyattack: Sporttinen ja atleettinen treenimuoto, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Yksinkertaisia liikesarjoja, joista puristetaan kaikki teho irti. Juoksukengät mukaan! (LesMills)

Bodybalance: Yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Auttaa rauhoittumaan ja keskittymään. Core-tunti, jossa keskivartalon lihaksistoa kehitetään rauhalliseen tahtiin hengitystekniikkaan keskittyen. Tunnin päämääränä on kehon ja mielen harmonia. (LesMills)

Bodycombat: Tunti täynnä voimaa ja energiaa. Tekniikoita eri taistelulajeista kuten karate, taekwondo, capoeira ja muay thai. Vauhdikkaalla tunnilla syke pysyy korkealla lyönnein, potkuin ja sekä että. (LesMills)

Bodypump: Kehoa vahvistavaa voimaharjoittelua levytankojen ja käsipainojen avulla. Treenaamme suurimpia lihasryhmiä. Itsesäädettävien painojen vuoksi tunnille voi osallistua kuntotasosta riippumatta sekä kokeneemmat että vasta-alkajat. (LesMills)

Bodystep: Askel, askel, hyppy… no ei sentään, mutta melkein! Steppilautaa apuna käyttäen saadaan perusaskelluksestakin kaikki teho irti. Tähän kun yhdistetään vielä yleiskunnon nostaminen, tasapainon kehittäminen, energian tehokas kulutus ja tarkkaan mietityt koreografiat, ei ole enää mitään syytä olla osallistumatta tälle tunnille! (LesMills)

Bootcamp: Army- henkinen reipas, lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä tunti, jonka tehokkuus perustuu huolella valittuihin ja hallitusti tehtäviin perusliikkeisiin. Ei koreografiaa.

Circuit: Kiertoharjoitus eli vanha kunnon kuntopiiri. Hyvin helppo, mutta tehokas treeni. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, koska voit treenata omaan tahtiisi.

Fit: 20min helppoja perusaskeleita. Yksinkertainen, mutta tehokas lihaskunto-osuus ja venyttely. Perusjumppa, joka sopii mainiosti aloittelijoille.

Tankotanssi: Tunnilla harjoitellaan tankotanssitangoilla tankotanssi- ja tolppa-akrobatia tekniikoita sekä tehdään kehonhallintaa, voimaa ja venyvyyttä lisääviä harjoituksia. Tunnilla sekä aloittelevat että edistyneemmätkin harjoittelevat samaan aikaan. Huom! Lyhyet shortsit päälle!

Kiertoharjoittelu: Treenaaminen kuntosalilaitteilla ei ole koskaan enää tylsää! Kiertoharjoittelusalissa ohjattavalla tunnilla aloittelijatkin pääsevät lihaskuntoharjoittelun makuun, kun tiivis porukka ja innostava ohjaaja kannustavat eteenpäin.

Kuntotanssi: Monipuolinen, helppo ja hauska tanssitunti, jossa liikutaan erilaisten musiikkien tahtiin, tanssityylien vaihdellessa. Tunti kehittää kuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota ja vartalonhallintaa. Tunnilla jokainen kappale on erilainen, mm. Rock’n’Roll, disco, hiphop, jazz ja baletti. Tunnilla pärjää kokemattomampikin tanssija helppojen, mutta innostavien koreokrafioiden vuoksi. Lopuksi palauttavat venytykset.

Niska-selkä-hartia/Keppijumppa: Niska, selkä ja hartiat kiittävät! Yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen pitkiä, avaavia liikesarjoja. Voimatangolla saat lisävastusta tavan keppijumppaan. Ei hyppyjä, ei koreografiaa.

Temppujumppa: 3-7 vuotiaille. Jumppa on tarkoitettu vain lapsille, aikuiset odottavat jumppasalin ulkopuolella. Tunnilla leikitään ja pelataan ja harjoitellaan perus motoriikkaa.

Pilates: Rauhallinen harjoitus, joka voimistaa koko kehoa tasapuolisesti. Sulavalinjaiset liikkeet kehittävät notkeutta, yleiskuntoa ja jäntevyyttä. Sopii erityisesti selkävaivaisille, ikääntyville ja kuntoutujille, sillä tunnilla voimistetaan kehoa kannattavia tukilihaksia.

Piloxing: Tanssia, nyrkkeilyä ja pilatesta – kaikki yhdessä paketissa. Piloxing on erinomainen yhdistelmä kestävyysharjoittelua, nyrkkeilyssä tarvittavaa nopeutta ja pilateksen peruslihaksistoa vahvistavaa kuntoilua.

Perfect body: Lihaskuntopattereiden välissä teemme sykkeennostoja. Pärjäät perusaskelilla. Hauska tapa saada täydellinen vartalo. Tunti on erittäin tehokas.

Sh’bam: LesMills-tuoteperheen toinen tanssillinen tunti niille, jotka haluavat tanssia itsensä kuntoon ja samalla nauttia viimeisimpien listahittien tuomasta fiiliksestä. Tunti kehittää mielialan lisäksi liikkuvuutta ja kestävyyttä. (LesMills)

Syvävenyttely/Venyttely/Kehonhuolto: Lisää liikkuvuutta venytyksillä. Vähennä rasitusvammoja ja palaudu nopeammin. Syvävenyttelyssä teemme pitkäkestoisia venytyksiä, tavallisessa venyttelyssä 30-60 sekuntia. Keskitymme asennon hallintaan ja hengitystekniikkaan.

Jooga: Kehon voimaa ja hallintaa, sekä mielen ja kehon yhteistyötä tehostava tunti. Rauhallisen tunnin haastavuus on eri asentojen ylläpitäminen ja niiden vaihtaminen sulavasti toiseen. Tunnilla tehostat sekä syviä- että pinnallisia lihaksia ja jokaisen harjoituskerran jälkeen tietoisuus omasta kehostasi kasvaa.

Kahvakuula: Kahvakuulatunnilla koko kehoa treenataan monipuolisesti kehonhallinnasta liikkuvuuteen ja voimaan.

Vatsapakara: Korsetti ja alakerta kuntoon! Perusaskeleista rakennettu aerobinen osuus, jonka jälkeen lihaskuntoa ala- ja keskivartalon lihaksille.

Vyötärön metsästys: Keskivartalon lihasten kehittäminen on tunnin kiintopiste. Tunnilla tehdään erilaisia tasapaino- ja lihaskuntoliikkeitä, joissa huomioidaan syvien lihasten eli selkärangan tukilihasten aktivointi. Tunti kehittää keskivartalon voimaa ja hallintaa, sekä koko kehon ryhtiä, koordinaatiota ja tasapainoa. Tunnilla ei käytetä kenkiä.

Voimapallojumppa/Kahvakuula: Huipputehokas, tasapainoa ja vartalon hallintaa kehittävä jumppa voimapallon tai kahvakuulan kanssa. Valitse pallosi/kuulasi paino oman kunnon mukaan.

Zumba: Maailmanlaajuinen menestystunti Zumba vetää puoleensa rytmiä veressään kantavia tanssin ystäviä. Toning-tunnilla lisähaastetta tuovat marakasseja muistuttavat kevyet käsipainot.

Kinesis: Koko kehoa kuormittava harjoitusmenetelmä. Kinesis saa kaikki harjoitteet tuntumaan pehmeiltä ja luonnollisilta ja auttaa tunnistamaan paremmin kehosi liikeradat, ryhtisi paranee ja saavutat kehon ja mielen tasapainon. Vapaiden ja luonnollisten liikkeiden kautta lisäät voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kinesis-salia mahdollisuus käyttää myös itsenäisesti, kinesis-salissa olevan ohjeistusvideon avustuksella.

SISÄPYÖRÄILY/CROSSING:

Rasvanpoltto: Rasvanpolttotunti, sopii vasta-alkajalle ja jo kokeneemmalle polkijalle.  Pidemmät työjaksot joita seuraa lyhyt palautus.  Tunnilla käytetään perustekniikoita istuen ja seisten.

Start: 30min pituinen aloittelijoille suunnattu tunti, jossa opetellaan säädöt, perustekniikat ja tutustutaan lajiin. Sopii myös palauttavaksi harjoitukseksi.

Taso 1: 45min kestävä harjoitus peruskestävyysalueella, jossa työ- ja palautusosuudet vuorottelevat. Sisäpyöräilyssä keskitymme istuen tehtäviin tekniikoihin, crossingissa teemme helpohkoja työosuuksia.

Taso 2: 45-55 min kestävä tunti perustekniikat hallitsevalle. Tunnilla kuljemme peruskestävyys- ja vauhtikestävyysalueilla. Sopii hyvin aerobiseksi perustreeniksi.

Taso 3: 55-60min treeni-iloa vauhtikestävyysalueella. Aerobinen osuus tunnilla 35-40 min. Tuntia ei suositella aloittelijoille.

IskelmäSpinning: Pyöräilytunti iskelmämusiikin ystäville. Mukaan mahtuu toisinaan myös suomipoppia ja ulkolaista iskelmää. Tunnilla liikutaan vauhti- ja peruskestävyysalueilla ja tunti on tasoltaan 1-2. Myös vähemmän polkeneet voivat rohkeasti tulla mukaan.

VIRTUAALITUNNIT:

LESMILLS: Bodypump, Bodycombat, Bodybalance ja Sh’bam, normaalit tuntikuvaukset vastaavat myös virtuaalitunneilla. Normaaliohjelma 55min, Express-ohjelma 30min.

Bootcamp: Kaipaatko haastetta ja tuloksia? Bootcamp-tunnilla piiskaat kroppaasi koviin suorituksiin perusliikkeitä suorittaen. Kerta kerran jälkeen saat liikkeistä ja itsestäsi aina vaan enemmän irti. 45 minuuttia täyttä treeniä!

Core: Keskivartaloa ja kehonhallintaa, niistä on 50 minuuttiset Core-tunnit tehty. Tule oppimaan, kuinka kannat vartaloasi ryhdikkäästi, kehität tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittaminen on suositeltavaa kaiken ikäisille miehille ja naisille kuntotasosta riippumatta.

Core Abs: Tehokas 30min kehonhallintatreeni keskittyy perustuntia haastavempiin keskivartaloliikkeisiin. Tällä tunnilla todella haastat vatsalihaksesi.

Fever: Tsa-tsa-tsaa… Helppo ja hauska tanssitunti sopii niin parkettien tähdille kuin yökerhojen viilettäjillekin. Tanssin huumaan pääset mm. musikaaliteemojen, discon, afron, lattareiden ja jazzin tahdeissa. Ei laiteta vain jalalla, vaan koko kropalla koreaksi! Fever-tunnin pituus on 45 minuuttia.

Kahvakuula: 45 min kahvakuulatunnilla koko kehoa treenataan monipuolisesti kehonhallinnasta liikkuvuuteen ja voimaan.

Kuntojumppa: Helppo perusjumppa kaikenikäisille ja -kokoisille naisille että miehille. Tunti koostuu helpoista askeleista eikä sisällä lainkaan hyppyjä. 30 min kestävällä tunnilla jokainen voi tehdä liikkeet omaan tahtiinsa.

Power Body: Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen tehdään lihaskuntosarjoja painoilla ja levytangoilla, väliin ihania sykkeennostoja. 45min kestävällä tunnilla hiki lentää!

Rentoutus: Anna aikaa itsellesi ja piipahda 30 min rentoutustunnilla. Tunnin jälkeen sekä keho että mieli ovat virkistyneet, mutta levolliset.

Venyttely: Koko kehon kattava lihashuoltotunti, jossa yhdistellään pitkiä- ja keskipitkiä venytyksiä. 30 min venyttely-tunti sopii hyvin palauttavaksi ja rentouttavaksi harjoitteeksi.

Yoga Flow: Kehon voimaa ja hallintaa, sekä mielen ja kehon yhteistyötä tehostava tunti. Rauhallisen tunnin haastavuus on eri asentojen ylläpitäminen ja niiden vaihtaminen sulavasti toiseen. Tunnilla tehostat sekä syviä- että pinnallisia lihaksia ja jokaisen harjoituskerran jälkeen tietoisuus omasta kehostasi kasvaa. Tunti on kestoltaan 45 min.

Virtuaalispinning: Virtuaalispinningin tasoluokitukset ovat samat, kuin ohjatuillakin tunneilla – 1, 2 ja 3.  Tunnit ovat kestoltaan 45-55 minuuttisia ja kalenterista löytyy sekä suomen että englannin (ENG) kielisiä ohjelmia. Virtuaaliohjaaja johdattaa sinut polkemaan ympäri Eurooppaa mm. Alppimaisemiin.