Kanta-asiakasedut

Jäsenemme saavat käyttöönsä jäsenkorttia vilauttamalla myös jäsenetuja ja -alennuksia eri yhteistyökumppaneiltamme.

Subway, Hyvinkää
Jäsenkortilla -10% alennus kaikista tuotteista.
Kauppalankatu 7-11, 05800 Hyvinkää
P.  040 417 7758

CMS Travelpass
Jäsenemme etuihin kuuluu CMS Travelpass-kortti, jolla voit vierailla sadoilla eri CMS-klubeilla ympäri maailman, ilman lisäveloitusta! Suomen CMS-klubit löytyvät täältä http://www.cmsclub.fi/cms-klubit-suomessa/  ja koko maailman klubit täältä http://www.cms-travelpass.com/

Uimaloiden vierailuoikeus
Platina-jäsen voi veloituksetta vierailla myös lähiseudun uimaloissa ja niiden kuntosaleilla ilman erillistä lisämaksua. Riihimäellä ja Hyvinkäällä edun saa käyttöönsä lunastamalla pantillisen uimalakortin klubin vastaanotosta. Vierailuoikeuden piiriin kuuluvat Riihimäen, Hyvinkään, Rajamäen, Tervakosken, Keravan ja Järvenpään uimalat ja niiden kuntosalit, sekä Tuusulan uimala (ei kuntosalia).

HUOM! Ennen 31.5.2021 lunastetut Riihimäen uimalakortit on päivitettävä Locomotion Riihimäen asiakaspalvelussa voimassaolevaa Platinasopimusta vastaan ennen kesän 2021 ensimmäistä käyntikertaa.

 

Onko sinun yritykselläsi tuotteita tai palveluita, joita haluaisit tarjota asiakkaillemme? Otathan yhteyttä lähimpään klubiisi, niin sovitaan yhteistyöstä.