Vaihtoehtoisia liikuntamahdollisuuksia aktiivisille asiakkaille

Paikan päällä kuntokeskuksissamme sekä kuntosalin puoli että ryhmäliikunnat ovat edelleen käytettävissänne. Näiden palveluiden rinnalle olemme tuottamassa aktiivisille asiakkaillemme myös etäliikuntamahdollisuuksia, jotta salilta tuttujen ohjaajien seurasta ja energiasta pääsee nauttimaan myös kotoa tai vaikkapa mökiltä käsin. Palvelua rakennetaan nyt vauhdilla ja se otetaan käyttöön välittömästi tekniikan valmistuttua.

Jo nyt voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös kotona liikkumiseen, jos itse niin päätät. Sinulla on nyt 2 kk aikaa maksutta käyttää Les Millsin 95 eri ohjelmaa netin kautta. Näin me haluamme mahdollistaa sinulle etäharjoittelun niin toivoessasi. Myös osa CMS-virtuaalijumpista löytyy nyt YouTuben kautta. Lähetämme asiakkaille sähköpostitse ohjeet sekä LesMills että CMS tuntien käyttöönottoon torstain 19.3. aikana.

Teemme paljon töitä monipuolisen palveluntarjonnan eteen ja toivomme, että mikäli livejumpat ja salitreenit eivät tällä hetkellä onnistu, jatkaisit jäsenyyttäsi ja palveluidemme käyttöä tänä haastavana aikana sieltä kotoa käsin. Yksityisenä yrityksenä toimintamme on täysin riippuvainen aktiivisista asiakkaistamme, joille haluamme tarjota palveluita, liikuntaelämyksiä, hyvinvointia ja kohtaamispaikkoja myös tulevaisuudessa. Huomioithan, että vaihtoehtoiset etäliikuntamahdollisuudet ovat käytössäsi, mikäli jäsenyytesi tila on aktiivinen.

Liikunnallisin terveisin

Hyvä Kunto kuntokeskukset

Jaa artikkelia