images-1

Haluatko laihtua ja voida paremmin?

Kehokuuri on elämän mullistava lifestyle- ohjelma. Syö 4x päivässä puhdasta ja laadukasta ruokaa, liiku oikein, nuku hyvin ja rentoudu riittävästi.

Kehokuuri on paljon enemmän kuin kuuri, se on ohjelma terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseen ja samalla karistat ylimääräiset rasvat kehostasi. Kehokuuri pohjautuu terveelliseen ja hyvään ravintoon, haluttaessa myös ohjeet riittävään ja säännölliseen liikuntaan.

Kehokuuri voidaan toteuttaa 3 tavalla: tavoitteena joko painonpudotus, yleinen, hyvinvointi sekä kehonpuhdistus kuonasta ja lisäainejäämistä. Kun haluat päästä eroon vatsavaivoista, närästyksistä, turvotuksesta, suoliongelmista = noudatat ohjelmaa kirjaimellisesti ja palkinnoksi saat terveen ja hyvinvoivan kehon.

Kehokuurin on 28 + 60 päivää kestävä ohjelma. 1 vaihe 28 päivää on varsinainen puhdistuskuuri ja seuraavat 60 päivää käytetään aineenvaihdunnan optimointiin, jonka aikana opettelemme loppuelämän kestävän tavan voida hyvin ja syödä juuri oikeita aineita jolla kehosi ja aineenvaihduntasi pysyy puhtaana.

Hyvä Kunto painottaa että taivoittelemme pysyviä tuloksia ja pysyviä muutoksia ruokavaliossa sekä elämäntavoissa

Kun haluat päästä eroon ylikiloista, ohjelman toteuttamisessa on mahdollisuus räätälöidä ja joustaa.

Mitä kaikkea voidaankaan saada aikaan ravintolisillä?

Kehokuurilla käytetään arvostettuja ja puhtaita ravinnelisiä, mutta ne ei korvaa oikeaa ruokavalioa vaan toimii vaikuttaja aineena

Kehokuuri ei velvoita kuntoklubimme asiakkuutta. Kehokuuri tuotteet voimme toimittaa ympäri Suomea ja valmennus onnistuu loistavasti myös puhelin ja sähköpostin välityksellä. Asuitpa missä vain, niin voit liittyä onnistujien joukkoon kanssamme

12821502_10153983070755522_3069754689118949580_n

Tässä muutaman onnistuja tuhansien joukosta

Janina

JANINA

Janne

callreset-7

Petri

Kehis-pete

Lisää kuvia täältä: Cellreset – Kehokuuri kuvagalleria

Kehokuurin hinta sisältää kaikki ravinnelisät, kirjalliset ruokavalio-ohjeet sekä valmentajan tuen

1 vaihe 28 päivää 189,43€
2 vaihe 2kk  88,20€/kk

Jätä yhteystietosi, niin aloitetaan matka kohti ihanne kehoa

    Nimi:

    Sähköposti:

    Puhelin:

    Paikkakunta:

    Lisätiedot Janne Virtanen 0503759059