Olemme normaalisti avoinna 1.2. alkaen

Loistavia uutisia Uusimaa!
Loistavia uutisia Hyvinkää!

Avi on virallisesti 31.1.2022 ilmoittanut, että kuntokeskuksemme saa avata niin kuntosalin kuin ryhmäliikunnatkin normaaliin käyttöön heti 1.2.2021 alkaen!

PALUU KUNTOSALILLE 1.2. ALKAEN

1. Mitä tapahtuu varauskalenterille?
Viimeinen varauksella oleva yksityisvuoro on maanantaina 31.1. klo 23:10. Tämän jälkeen ajastetut vuorot tullaan poistamaan kalenterista varauksineen päivineen. Tiistaina 1.2. alkaen kuntosali palvelee sinua taas normaalisti kellon ympäri 24/7! Varauskalenteri palaa käyttöön ryhmäliikuntojen osalta.

2. Kuinka pääsen taas vauhtiin?
Ota kalenteri käteen, valitse sinulle sopivat päivät ja ajat. Suunnittele! Näillä pääset hyvään vauhtiin. Jos kuitenkin käy niin, että kesken päivää tulee halu päästä salille, tee se! Huomisesta lähtien se on taas mahdollista! Wo-hoo!

3. Kaipaatko ehkä apua, motivaatiota tai uutta twistiä treeniin?
Personal trainerimme auttaa sinua löytämään uuden innon salitreeneihin. Osalle meistä tämä haastava aika on saattanut tuottaa taukoa liikunnasta ja kaipaat ehkä pientä potkua uudelleen aloitukselle. Personal Trainerimme ovat valmiina sinua varten! Voit aina varata itsellesi veloituksetta 30min konsultaatiotapaamisen valmentajaltamme. Varauksen voit tehdä asiakaspalvelustamme. Tutustu valmennuspalveluihimme tästä: https://hyvakunto.com/palvelut/personal-training/

4. Muista myös kehonhuolto
Särkeekö lihaksia? Jumittaako niska? Etätöiden ja liikkumattomuuden seurauksena tämä ei ole ihme! Hierojamme Aleksi Fit Hyvinkäällä avaa jumit ja varmistaa turvallisen paluun salitreenien pariin. Varaa itsellesi aika urheilu- tai klassiseen hierontaan tästä linkistä: https://slotti.fi/booking/olefit/

5. Asiakaspalvelumme avoinna normaalisti
Asiakaspalvelumme on sinua varten avoinna normaalisti. Asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa voit tulla tutustumaan upeaan kuntokeskukseemme veloituksetta, hoitamaan asiakkuuteesi liittyviä asioita, tai muuten vain moikkaamaan iloista henkilökuntaamme. Aukioloaikamme sekä yhteystiedot löydät tästä:
Fit Park Sveitsi
Keskustan Hyvä Kunto

6. Parantolan Hyvä Kunto on myös avattu
Parantolan salille pääsee jälleen normaalisti kulkukortilla.

7. Etkö ole vielä asiakkaamme? Osta jäsenyys verkkokaupasta nyt!

Fit Park Sveitsin verkkokauppaan tästä!
Keskustan Hyvä Kunnon verkkokauppaan tästä!

Pysytään liikkeellä, terveenä ja pidetään yhtä!

Jaa artikkelia