Valitse asiakkuusmalli tarpeidesi mukaan

Kanta- ja Jousto-asiakkuudet valittavissasi!

Hyvä Kunnon palveluvalikoima on seudun kattavin, jonka vuoksi myös asiakkuusmalleista löytyy jokaiseen makuun erilaisia vaihtoehtoja.

Valittavissa on sekä edullisempia, määräaikaisella kaudella varustettuja Kanta-asiakkuuksia, että toistaiseksi voimassa olevia, nimensä mukaisesti hyvin joustavia Jousto-asiakkuuksia. Millainen korttityyppi sinulle parhaiten sopii- se riippuu pitkälti omista liikkumistottumuksista, tavoitteista ja elämäntilanteesta.

Kanta-asiakkuus on oikea ratkaisu silloin, jos liikkuminen on jo säännöllinen osa elämäntyyliäsi tai sinun on tarkoitus käynnistää elämäntaparemontti. Säännöllisellä liikuntaharrastuksella saat parhaimman hyödyn jäsenyydestäsi irti, jonka lisäksi Kanta-asiakkuus on myös edullisin vaihtoehto.

Jousto-asiakkuudessa ei ole määräaikaista kautta, vaan se on aina toistaiseksi voimassa oleva ensimmäisen normaalihintaisen kuukauden jälkeen. Jousto-asiakkuus sopii sinulle, jos elämäntyylisi on epäsäännöllinen tai vietät esimerkiksi osan vuodesta toisella paikkakunnalla. Jousto-asiakkuuden voi myös tauottaa esim. kesän tai joulun ajaksi haluammallesi ajanjaksolle.

Asiakkuusmallin lisäksi voit valita palveluvalikoimastamme sinulle sopivimman korttityypin: Kuntosalikortti, Sporttikortti tai Platinakortti.

Meillä maksat vain siitä mitä valitset!

 

Ota ensiaskel nyt! jätä yhteystietosi niin kutsumme sinut tutustumaan!

Täyttämällä lomakkeen saat kutsun tapaamiseen asiantuntijan kanssa. Tapaamisessa teemme sinulle kunto-arvion sekä tarjouksen palveluista, jotka sopivat juuri sinun tavoitteisiisi. Tapaaminen on veloitukseton eikä velvoita tarjouksen lunastamiseen.

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Mille klubille haluat tarjouksen?

  Jousto-jäsenyyden alk hinnat seuraavissa toimipisteissä:
  Fit Park Sveitsi alk 45,95€/4vko
  Keskustan Hyvä Kunto alk 40,95€/4vko
  Hyvä Kunto Parantola 33,95€/4vko

  Tervetuloa Hyvään Kuntoon!

  Jaa artikkelia