slider13

Liity jäseneksi

Hyvä Kunto on maakunnan kokenein liikunta- ja hyvinvointikeskus. Olemme tuottaneet menestyneesti liikunta- ja kuntoutuspalveluita usealla eri paikkakunnalla vuodesta 1987 lähtien, siis kohta jo 35 vuoden ajan. Tällä hetkellä tarjoamme palveluita Hyvinkään alueella kolmella eri toimipisteellä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään, Riihimäen, Tuusulan ja pääkaupunkiseudun alueella sijaitsevien kuntokeskusten kanssa.

Monipuolisesta palveluvalikoimasta löytyvät liikunta- ja hyvinvointipalvelut vauvasta vaariin!

Rakennamme palveluitamme sinua varten. Olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi himoliikkuja, palvelumme kannustavat ja tukevat matkaasi kohti omia tavoitteitasi.

Meidän tavoitteenamme on aina löytää  paras palvelukokonaisuus, joka kannustaa sinua löytämään liikunnan säännöllisyyden aina elämäntapamuutokseen asti.

Valittavissasi on esimerkiksi monipuolinen ja kaiken kattava Platina-asiakkuus, jolla liikut 12:lla kuntoklubilla niin kuntosalilla kuin jumpissakin. Platina-asiakkuuteen sisältyy myös lähiseutujen uimaloiden käyttöoikeus ilman lisämaksua. Jos haluat lähteä liikkeelle rauhallisemmin, voit valita alkuun esimerkiksi pelkän kuntosalin käyttöoikeuden.

Jokaiselle uudelle asiakkaalle sisältyy jäsenyyteen veloitukseton pt-tapaaminen, jonka turvin kuntosalikäynnit lähtevät turvallisesti liikkeelle!

Jätä yhteystietosi, niin kutsumme sinut tutustumaan ja teemme tarjouksen sinulle sopivasta asiakkuudesta.

Yhteistietojen jättäminen tai tutustumiskäynti ei edellytä ostopäätöstä

    Hyvä Kunto on elämäntapa