Liikunta kanssamme jatkuu myös 28.12.21 – 24.1.22 välisenä aikana

Päivitetty 7.1.2022

Arvoisat asiakkaamme. Aluehallintovirasto Avi on määrännyt useita yrityksiä suljettavaksi ajalle 28.12.2021 – 24.1.2022.

Liikunta kanssamme ei kuitenkaan edes tälle lyhyelle ajalle lopu, vaan se muuttaa muotoaan!

Aktiivisella asiakkuudella ja eräpäivään mennessä maksetulla jäsenmaksulla saat kaikki nämä liikuntapalvelut käyttöösi myös nyt!  

Tässä jäsenkirjeessä on tärkeää informaatiota, sekä jäsenmaksullesi lisää sisältöä.

1. Kuntokeskuksemme on käytössä yksityisvuokrauksella
Turvallisuuden takaamiseksi annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata yksityisen harjoitusaikansa online-ajanvarausjärjestelmän kautta. Pääset siis käyttämään kuntosaliamme yhdessä 5:n sinulle entuudestaan tutun henkilön kanssa. Vuokra sisältyy jäsenmaksuusi. Tutustu keskuksesi yksityisvuokraukseen tästä linkistä:
Fit Park Sveitsi https://hyvakunto.com/kuntosalin-vuokraus-yksityiskayttoon-fit-park-2/
Keskustan Hyvä Kunto:  https://hyvakunto.com/kuntosalin-vuokraus-yksityiskayttoon-keskusta-2/

2. Asiakaspalvelumme on keskitetty nettiin!
Asiakaspalvelumme palvelee sinua etänä, sekä erikseen ilmoitettujen fyysisten aukioloaikojen puitteissa. Voit lähettää koska vain meille viestin Yhteystiedot-kohdastamme löytyvään sähköpostiin. Samalle sivulle päivitämme myös poikkeusajan aukioloajat. Ongelmatilanteissa voit soittaa päivystysnumeroomme 0503759059 (päivystysnumero on vain esim. ovien käyttöongelmia, tai muuta akuuttia tilannetta varten. Laskutus- ja jäsenyysasioita ei hoideta päivystysnumerosta).

3. Ota käyttöön kehittyneet livestreampalvelut
Poikkeustilan ajan tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilman lisämaksua erittäin kattavan online-liikuntakalenterimme. Voit siis treenata huippuohjaajien kanssa vaikka omassa olohuoneessa näyttöpäätteesi välityksellä. Käytössäsi on kahden yhteistyökeskuksen liikuntatunnit: 
Locomotion Riihimäki https://www.myhelt.com/channel/locomotion.riihimaki
Fit Hyvinkää https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Tutustu online-palveluiden käyttöön tästä linkistä: https://hyvakunto.com/helt-palvelun-kayttoonotto/

4. Aktiivisille asiakkaille vuokraamme kuntoiluvälineet kotiin edullisesti.
Online-jumppien tukemiseksi, sekä asiakkaidemme liikunnan ylläpitämiseksi, olemme avanneet välinevuokrauspörssin aktiivisille asiakkaillemme. Hyvinkään alueen välinevuokraus on keskitetty yhteistyösalillemme Fit Hyvinkäälle. Fit Hyvinkäältä vuokraat edullisesti laadukkaat kuntoiluvälineet kotiin, mökille tai minne vain. Välinevuokrauspörssin löydät Fit Hyvinkään verkkokaupasta tämän linkin takaa: https://kauppa.olefithyvinkaa.fi/product/13/valinevuokraporssi

5. Ota käyttöösi Personal Trainer -palvelumme ja räätälöi treenit juuri sinulle sopivaksi!
Personal Trainerin kanssa voit treenata yksityisesti kuntosalilla, ulkona tai etänä. Oma valmentajasi rakentaa sinulle ohjelman mihin tahansa tilanteeseen sopivaksi: salille, ulos, kotiin, tai vaikka loma-asunnolle. Tarjoamme sinulle veloituksetta 30 minuutin konsultaation Personal trainerin kanssa. Konsultaatio voidaan järjestää erikseen sovitulla tapaamisella halutessasi fyysisesti, tai etänä. Mikäli haluat tapaamisen, niin kerro siitä meille sähköpostilla, niin otamme yhteyttä ja varaamme ajan.

6. Muista myös kehonhuolto
Vaikka kuntokeskuksemme viettää vaihtoehtoista arkea, niin hieronta- ja fysioterapiapalvelumme ovat käytössäsi normaalisti! Voit varata itsellesi ajan urheilu- tai klassiseen hierontaan tästä linkistä: https://slotti.fi/booking/olefit/#/?btn-theme=orange

7. Ammattiurheilijana voit harjoitella normaalisti myös nyt!
Mikäli olet ammattiurheilija, tai valmistaudut arvokisoihin, niin Aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti voit harjoitella myös nyt normaalisti. Toimittamalla meille sähköpostilla tositteen, josta selvästi voimme todeta olevasi oikeutettu tähän Avin vapautukseen, aktivoimme korttisi toimimaan normaalisti asiakkuustasosi mukaisesti.

8. Pelasta vanhenevat liikuntasetelit!
Vaikka kuntokeskuksemme asiakaspalvelu palveleekin ajalla 28.12.21 – 24.1.22 etänä, niin voit silti toimittaa meille vanhenevat liikuntasetelit ja hyödyntää ne tulevissa liikuntamaksuissasi. Lisätietoja: https://hyvakunto.com/pelasta-vanhentuvat-liikuntasetelit/

HUOMIOITHAN TÄMÄN!
Onneksi valtion määräämä poikkeusaika on lyhyt, ja pian pääsemme taas treenaamaan normaalisti. Sinun jäsenmaksusi on kuntokeskuksemme ainut tulonlähde ja siksi kiitämmekin, että olet asiakkaanamme ja maksat jäsenmaksusi normaalisti eräpäivään mennessä myös tässä tilanteessa. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tämän lyhyen ajanjakson jäsenmaksuihin ja mahdollisiin hyvityksiin, niin toivoisimme, että olet etukäteisesti tutustunut huolellisesti tämän tiedotteen vaihtoehtopalveluihin. Mikäli kuitenkin haluat hakea erillistä hyvitystä tältä lyhyeltä ajanjaksolta, niin tutustu tämän linkin takana olevaan automatisoituun hyvitysportaaliin:
https://hyvakunto.com/hyvitysportaali-2/

Pysytään liikkeellä, terveenä ja pidetään yhtä!

Janne Virtanen
Toimitusjohtaja/Toiminnanjohtaja
Ole.Fit Kuntokeskukset
Haaga, Ärrävaara, Malminkartano, Hyrylä, Hyvinkää, Oitti, Tervakoski

Toimitusjohtaja
Locomotion Riihimäki

Toiminnanjohtaja
Hyvä Kunto Kuntokeskukset

Jaa artikkelia