Liiku koko kesä puoleen hintaan!

LIIKU KOKO KESÄ PUOLEEN HINTAAN!

Haluamme aktivoida asiakkaamme huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan myös kesän aikana. Monesti kesän aikana grilliherkut ja kesäjuomat vievät voiton; kun muistat liikkua myös kesän aikana, voit paremmalla omatunnolla myös herkutella!

Pidä siis paheet, mutta muista liikunta!

Vielä on mahdollisuus tarttua tarjoukseen, sillä jatkoimme kampanjaa heinäkuun loppuun asti!

Kun aloitat nyt, saat liikkua heinäkuusta elokuun loppuun asti nyt edullisella KESÄHINNALLA -50% hinnoista! Ei pitkää sitoutumista!

KYSY LISÄÄ JA TARTU TARJOUKSEEN!

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin asiakasneuvojamme kertoo sinulle lisää tarjouksesta. Yhteystietojen jättäminen ei edellytä ostopäätöstä.
Kampanja voimassa 31.7.2019, joten toimi nopeasti!

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Millä klubilla haluat harjoitella?

  Tarjous voimassa seuraavissa toimipisteissä:

  Hyvä Kunto Riihimäki
  Fit Kunto Villatehdas
  Fit Park Sveitsi
  Keskustan Hyvä Kunto
  Hyvä Kunto Parantola
  Hyvä Kunto Jokela
  Hyvä Kunto Tuusula
  Hyvä Kunto Riihikallio

  Hyvä Kunto Kuntokeskukset ovat tuottaneet laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita jo vuodesta 1987. Tavoitteenamme on, että sinä voit paremmin ja saavutat tavoitteesi tasokkailla ja helposti lähestyttävillä palveluilla. Luota siis kokemukseen ja aloita sinäkin matka Hyvään Kuntoon!

  Kampanja-aika 1.6.-30.6.2019. Tarjous voimassa vain kampanja-ajan asiakkaille, joilla ei ole voimassaolevaa asiakkuutta Hyvä Kunto Kuntokeskuksilla. Edellyttää vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/etuseteleihin.

  Jaa artikkelia