Riihimäen Sisäleikkipuisto  – Avataan 1.6.2020

Riihimäen HopLop irtautuu emoketjusta, mutta jatkaa toimintaa edelleen saman katon alla yksityisenä toimijana. Irtautuminen tapahtuu 28.5.2020 alkaen ja puisto tunnetaan jatkossa nimellä Riihimäen Sisäleikkipuisto. Puisto avataan leikkijöille 1.6.2020 supistetuin aukioloin. Puiston aktiviteeteista on toistaiseksi poistettu käytöstä pallomeri ja pallosota-tykit, muutoin puisto pidetään auki normaalisti erityistä siisteyttä ja turvavälejä ylläpitäen.

Riihimäen Sisäleikkipuisto tarjoaa lapsille touhukasta tekemistä seikkailulabyrintissa, ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina. Riihimäen Sisäleikkipuistosta löytyy mm. sirkusaiheinen suuri pomppulinna, erillinen pienten (alle 4-vuotiaiden) leikkialue, (kahdeksan pallotykin pallosota-alue, pallomeri) ja monenlaista estettä, putkea ja liukumäkeä sokkelon sisällä. Sisäleikkipuisto ei ole vain lasten juttu, vaan tekemistä riittää myös aikuisille!

Riihimäen Sisäleikkipuiston keittiö on toistaiseksi suljettu, mutta avaamme sen mahdollisimman pian viranomaisten ohjeiden selkiydyttyä. Kahviotuotteista saatavilla ovat limut, mehut, yksittäispakatut naposteltavat ja jäätelöt.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia tarkasti, jonka vuoksi muutokset toimintaan voivat tapahtua hyvinkin pienellä aikavälillä. Tarkistathan mahdolliset muutokset sivuiltamme ennen puistoon saapumista tai puhelimitse 050 338 1326.