Lapset

Riihimäen Hyvä Kunto on koko perheen kuntokeskus – myös lapsille löytyy tekemistä! Sillä välin, kun vanhemmat ovat salilla tai jumpilla, löytyy lapsille paikka lapsiparkista, muksujumpasta tai vaikkapa sisäleikkipuistosta.

Lapsiparkki

Lapsiparkin käyttöoikeus sisältyy kaikkiin jäsenyyksiimme. Lapsiparkki on avoinna ryhmäliikuntojen aikaan. Lapsiparkissa on aina paikalla vastuullinen lastenhoitaja, joka järjestää lapsille aktiviteetteja sillä välin, kun vanhemmat ovat treenailemassa.

Lapsiparkissa mm. leikitään erilaisia leikkeja, rakennetaan majoja, piirretään ja väritellään kuvia sekä askarrellaan ja luetaan kirjoja. Sekä lasten, että vanhempien toiveet päivän ohjelmasta huomioidaan, vain mielikuvitus on rajana!

Lapsiparkkiin max. 10 lasta kerrallaan, vain yksi alle 1 vuotias kerrallaan. Lapset leikkivät lapsiparkissa vanhempien vastuulla. Lapsiparkin varauskansion löydät vastaanotosta. Voit myös varata paikan lapsiparkkiin vastaanotostamme puh. 040 709 2288 (klo 10-20).

Muksujumppa

4 ikävuodesta alkaen voit tuoda pienokaisetkin jumppaamaan. Muksujumpassa leikitään mm. erilaisia seura- ja tutustumisleikkejä, harjoitellaan välineiden avulla omaa motoriikkaa, nopeutta ja reaktiokykyä, tutustutaan musiikin avulla erilaisiin liikkumismuotoihin ja kehitetään mielikuvitusta. Ilmoita lapsi muksujumppaan vastaanoton varauskansioon, tai varaa paikka soittamalla vastaanottoomme puh. 040 709 2288.

Muksujumpan aikataulun löydät ryhmäliikunta-aikataulustamme 

Riihimäen Sisäleikkipuisto

Jäsenetuna voit tuoda kouluikäiset lapsesi leikkimään Riihimäen sisäliikuntapuistoon sillä aikaa, kun itse olet treenaamassa. Maksat tällöin vain sisäänpääsylipun hinnan, ei erillistä lastenhoitomaksua.

Lue lisää Riihimäen Sisäleikkipuistosta täältä.