Lapset mukana kuntoklubilla

Lapsiparkki

Lapsia ei meillä ole tietenkään unohdettu! Kuntoklubillamme toimii lapsiparkki, jossa on lapsille sopivat tilat sekä toimintaa monen ikäisille lapsille. Lapsiparkissa on varauksesta paikalla  koulutettu hoitaja. Hoitaja saatavilla aamupäivällä ti-pe klo 09:00-11:00 ja illalla ma klo 18.00-20:00  ja ti-to klo 16:30-19:30 välisenä aikana. Muina aikoina (jos henkilökunta on paikalla ja tilat ovat auki) voi lapsen jättää lapsiparkkiin itsenäisesti vanhempien vastuulla.

Temppujumppa

Lapsille tarjoamme myös tilavassa ryhmäliikuntasalissamme hauskaa ja vauhdikasta temppujumppaa maanantaisin. Temppujumppa on tarkoitettu 3- 7 vuotiaille lapsille ja sinne jäädään ilman vanhempia. Temppujumpassa leikitään, pelataan sekä kehitetään lapsen motorisia taitoja. Mukaan oma juomapullo ja iloinen mieli.

Tapahtumat

Lapsille on järjestetty muutamia kertoja vuodessa oma lasten tapahtuma, jossa herkutellaan ja leikitään yhdessä. Perinteisesti lasten tapahtumia on pidetty joulun alla pikkujoulujen muodossa ja halloweenin aikaan pukujuhlana. Tapahtumista tiedotetaan aina erikseen.