Fit Kunto on koko perheen kuntokeskus – myös lapsille löytyy tekemistä!

Sillä välin, kun vanhemmat ovat salilla tai jumpilla, löytyy lapsille paikka lapsiparkista.

Lapsiparkki

Lapsiparkin käyttöoikeus sisältyy kaikkiin jäsenyyksiimme. Lapsiparkki on avoinna ryhmäliikuntojen aikaan. Lapsiparkissa on aina paikalla vastuullinen lastenhoitaja, joka järjestää lapsille aktiviteetteja sillä välin, kun vanhemmat ovat treenailemassa.

Lapsiparkissa mm. leikitään erilaisia leikkeja, rakennetaan majoja, piirretään ja väritellään kuvia sekä askarrellaan ja luetaan kirjoja. Sekä lasten, että vanhempien toiveet päivän ohjelmasta huomioidaan, vain mielikuvitus on rajana!

Lapsiparkkiin max. 10 lasta kerrallaan, vain yksi alle 1 vuotias kerrallaan. Lapset leikkivät lapsiparkissa vanhempien vastuulla.

Lapsiparkin toimintaohjeet jäsenillemme:

Lapsiparkin varaukset tehdään klubin vastaanottotiskillä sijaitsevaan varauskansioon. Kansioon merkitään lapsen nimi, ikä ja vanhemman puhelinnumero. Jokaiselle päivälle on oma sivu kansiossa. Aukioloajat löydät myös kansion etusivulta. Varauksia voi tehdä max 2 viikkoa eteenpäin. Mikäli et pääse tekemään varausta kansioon, voit jättää varauksen edellisenä päivänä vastaanottoon, puh. 0400 470 809.

Peruuttaessasi varauksen, vedä lapsen nimi ja muut tiedot siististi yli kynällä/pyyhi pyyhekumilla. Peruutuksen voit tehdä myös puhelimitse asiakaspalveluun, puh. 0400 470 809. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen lapsiparkin aukeamista.

Huomioithan, että lapset ovat aina lapsiparkissa vanhemman vastuulla. Ongelmatilanteissa lapsiparkin työntekijä hakee vanhemman paikalle.

Aukioloaikojen ulkopuolella parkki on myös käytettävissä vanhemman vastuulla. Siivoattehan jälkenne. Huomioittehan myös, että lapset eivät saa poistua parkista itsekseen. Lapset eivät saa myöskään kulkea ilman vanhempaa salilla.

Omia eväitä ja leluja saa tuoda parkkiin. Käyttehän vessassa ennen hoitoon tulemista.

 
Lapsiparkin aukioloajat:

Valitettavasti tällä hetkellä emme järjestä lastenhoitopalvelua. Lapsiparkki on kuitenkin käytettävissä itsenäisesti vanhemman vastuulla.