Kuntosalin vuokraus yksityiskäyttöön - Keskustan Hyvä Kunto

Hyviä uutisia asiakkaamme!

Keskiviikosta 7.4.2021 lähtien voit vuokrata kuntosalin yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Vuokrausmahdollisuus perustuu samaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykseen, joka aiemmin ja täysin perusteettomasti sulki kuntosalimme hyvin hoidetuista poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Kuntosali on mahdollista vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Kuntosalin käyttö toisilleen tuntemattomien henkilöiden kesken ei tällä hetkellä ole sallittua.

Vuokrauksen pelisäännöt tiivistetysti:

Vuokraaja saa käyttöönsä seuraavat tilat: Yläkerran ja alakerran kuntosali, spinningsali sekä naisten ja miesten pukuhuoneet. Vuokrauksen ulkopuolelle jäävät tilat: Suihkut, saunat, lapsiparkki.

Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ja maksut ajan tasalla.

Vuokraajan on mahdollista kutsua vuorolleen max 5 samaan perheeseen kuuluvaa osallistujaa tai vuokraajalle muuten entuudestaan tuttua henkilöä. Vuokraaja voi kutsua vuorolleen myös tuttaviaan, jotka eivät ole kuntokeskuksen asiakkaita. Kaikkien vuorolle osallistuvien nimet tulee ilmoittaa vuokrasopimuksessa vuorolle saapuessa.

Vuokra-aika on 60 minuuttia ja varattavat vuorot löytyvät kuntokeskuksen ajanvarausohjelmasta. Varauksia vuokrattaville vuoroille voi olla voimassa kerrallaan yksi kappale. Vuokra-aika alkaa varauksen astuttua voimaan, et siis voi saapua vuokratulle vuorolle ennen vuoron alkua.

Vuokrauksesta täytetään aina vuokrasopimus varatulle vuorolle saapuessa. Nopeuttaaksesi asiointia, voit tulostaa ja täyttää vuokrasopimuksen valmiiksi jo kotona.

Henkilökunta valvoo, että vuokrasopimuksen ehtoja noudatetaan. Mikäli pistotarkastuksissa käy ilmi sopimusrikkomuksia, aiheutuu tästä vuokraajalle sopimussakko.

Tustustu vuokrasopimukseen ennakkoon tästä

Varattavissa olevat vuorot ajalle 7.4.-14.4.2021 ovat ma-to klo 12-20 ja pe klo 9-17 välisenä aikana.

Varausohjeet:

1. Pyydä nettiajanvaraustunnukset Keskustan Hyvä Kunnon asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu.hyvinkaa@hyvakunto.com / puh. 050 375 9036 (ma-to 12-20, pe 9-17)

2. Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä: https://hyvakunto.clubmanagement.fi/web/index.jsp

Tehokkaita treenejä! Pysytään liikkeessä!