Kuntosalin yksityisvuokraus - Keskustan Hyvä Kunto

Kuntoilu kanssamme sulkuajalla ei ole loppunut, vaan se on muuttanut muotoaan!

Nyt maksamallasi jäsenmaksulla sinulla on mahdollisuus online-palveluiden ja vuokrapörssin lisäksi vuokrata kuntokeskus yksityiskäyttöön!

Kuntokeskuksen/sen osion vuokraaminen yksityiskäyttöön on tarkasti organisoitu ja tehty mahdollisimman miellyttäväksi maksavan asiakkaan näkökulmasta.

1 Vuokrasopimus ja sen ehdot löydät tästä. Lue sopimus, sen ehdot ja käyttöohjeet tarkasti ennen kuin varaat itsellesi vuoron. 

2 Tulosta vuokrasopimus, täytä se ja allekirjoita jo kotona ennen vuorosi alkua.
Vuokrasopimus tulee toimittaa kuntokeskukseemme sille osoitettuun postilaatikkoon, joka löytyy wc-tiloja vastapäätä. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, löydät vuokrasopimuksia kuntokeskuksen postilaatikon luota, kun saavut vuorollesi. Uusi sopimus vaaditaan jokaisesta vuokraamastasi vuorosta kävijätietojen vuoksi.

3 Varaa itsellesi yksityisvuoro online-ajanvarausjärjestelmästämme.
Huom! Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan sopimuksen ehtoja. Sinulla voi olla vain 1 aktiivinen varaus kerrallaan. Varaukseen pääset tästä. https://hyvakunto.clubmanagement.fi/web/index.jsp

4 Vuokraamallasi vuorolla voit olla sinä ja maksimissaan 5 perheenjäsentäsi tai entuudestaan sinulle tuttua henkilöä
Huom. Sinä päätät, kenet otat mukaan vuorollesi. Jokainen osallistuja tulee ilmoittaa vuokrasopimuksen ilmoittautumislomakkeessa. Voit ottaa vuorollesi myös henkilöitä, joilla ei ole vielä kuntokeskuksen asiakkuutta. Muistathan, että sinä tilan vuokraajana olet vastuussa sopimuksen mukaisesti tilan käytöstä. Henkilökuntamme tekee pistotarkastuksia ja varmistaa ehtojen noudattamisen sekä sen, että kaikki osallistujat on ilmoitettu ohjeidemme mukaisesti.

Olemme avanneet oman päivystysnumero siltä varalta, ettei ovi aukea varauksellesi. Päivtysnumero on 0503759059. HUOM! Numerossa ei käsitellä jäsenyys- tai muita asioita. Varmistathan ennen numeroon soittamista, että olet oikeaan aikaan paikalla, sillä ovi aukeaa varaukselle 15min kuluessa varauksen alkamisesta (esim. varaus 8:00-9:00, ovi aukeaa 8:00-8:15).

Mukavia sekä turvallisia treenihetkiä toivottaa kuntokeskuksesi henkilökunta.

Varausohjeet:

1. Pyydä nettiajanvaraustunnukset Keskustan Hyvä Kunnon asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu.hyvinkaa@hyvakunto.com 

2. Ajanvaraukseen pääset tästä linkistä: https://hyvakunto.clubmanagement.fi/web/index.jsp

Tehokkaita treenejä! Pysytään liikkeessä!