Kuntosalin vuokraus yksityiskäyttöön - Fit Park

Hyviä uutisia asiakkaamme!

9.4.2021 alkaen voit vuokrata kuntosalin yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Vuokrausmahdollisuus perustuu samaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykseen, joka aiemmin ja täysin perusteettomasti sulki kuntosalimme hyvin hoidetuista poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Kuntosali on mahdollista vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Kuntosalin käyttö toisilleen tuntemattomien henkilöiden kesken ei tällä hetkellä ole sallittua.

Vuokrauksen pelisäännöt tiivistetysti:

Vuokraaja saa käyttöönsä seuraavat tilat: Kuntosali, ryhmäliikuntatila, spinningsali sekä naisten ja miesten pukuhuoneet. Vuokrauksen ulkopuolelle jäävät tilat: Suihkut, saunat, lapsiparkki.

Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ja maksut ajan tasalla.

Vuokraajan on mahdollista kutsua vuorolleen max 5 samaan perheeseen kuuluvaa osallistujaa tai vuokraajalle muuten entuudestaan tuttua henkilöä. Vuokraaja voi kutsua vuorolleen myös tuttaviaan, jotka eivät ole kuntokeskuksen asiakkaita. Kaikkien vuorolle osallistuvien nimet tulee ilmoittaa vuokrasopimuksessa vuorolle saapuessa.

Vuokra-aika on 60 minuuttia ja varattavat vuorot löytyvät kuntokeskuksen ajanvarausohjelmasta. Varauksia vuokrattaville vuoroille voi olla voimassa kerrallaan yksi kappale. Vuokra-aika alkaa varauksen astuttua voimaan, et siis voi saapua vuokratulle vuorolle ennen vuoron alkua.

Vuokrauksesta täytetään aina vuokrasopimus varatulle vuorolle saapuessa. Nopeuttaaksesi asiointia, voit tulostaa ja täyttää vuokrasopimuksen valmiiksi jo kotona.

Henkilökunta valvoo, että vuokrasopimuksen ehtoja noudatetaan. Mikäli pistotarkastuksissa käy ilmi sopimusrikkomuksia, aiheutuu tästä vuokraajalle sopimussakko.

Tustustu vuokrasopimukseen ennakkoon tästä


Nettiajanvarausohjeet:

1. Ajanvarausjärjestelmän löydät tästä linkistä:
https://fitpark.kulkuriaccess.fi

2. Luo itsellesi tunnukset järjestelmään ja vahvista sähköpostiisi saapuva vahvistuslinkki. Käytä samoja personointitietoja (nimi, osoite, sähköposti yms) millä olet rekisteröitynyt kuntokeskuksemme asiakkaaksi. Salasanassa tulee olla aina iso alkukirjain.

3. Heti rekistöröitymisen jälkeen pääset tutustumaan varauskalenteriin ja tekemään yhden varauksen.
Viikkokalenteriin pääset kohdasta.
-> Varauskirja -> Viikkokooste

4. Valitse itsellesi sopiva harjoittelupäivä ja aika.
Poikkeusajan kuntosalivuorot löydät nimellä Yksityisvuoro Kuntosali. Vuoron ollessa vapaana, ilmenee tunti varauskalenterissa vihreällä värillä. Tunnin ollessa täynnä ilmenee tunti liilalla värillä. Punainen väri kalenterissa tarkoittaa tunnin olevan menneisyydessä.

5. Rekisteröitymisesi jälkeen.
Henkilökuntamme tarkistaa, että asiakkuutesi on voimassa ja jäsenmaksut maksettu, jonka jälkeen tunnuksesi yhdistetään asiakastietoihisi. Yhditämisen jälkeen pääset kirjautumaan varaamallesi tunnille, sekä varaamaan lisää vuoroja.

6. Ongelmia järjestelmän kanssa?
 Yleisimmät ongelmat varausjärjestelmässä ilmenevät, jos sinulla on useampi asiakasprofiili järjestelmässämme, tai olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme eri nimellä kuin olet tehnyt tunnukset. Tässä tapauksessa henkilökuntamme ei voi yhdistää tunnuksiasi oikein asiakasprofiiliisi.
-> Ota yhteys henkilökuntaamme sähköpostitse: asiakaspalvelu.fitpark@hyvakunto.com, jotta yhdistäminen voidaan saattaa valmiiksi.

Salasanassa tulee aina olla isoalkukirjain! Järjestelmä hyväksyy salasanasi myös ilman isoa alkukirjainta, mutta kirjautuessasi mobiililaitteella saattaa laitteesi automaattisesti kirjoittaa ison alkukirjaimen. Kirjain koot ollessa väärin järjestelmä ei päästä sinua sisään.

Henkilökuntamme auttaa ja avustaa sinua päivystysaikoina: 050 577 2008 / asiakaspalvelu.fitpark@hyvakunto.com

Tehokkaita treenejä! Pysytään liikkeessä!

Päivystys ongelmatilanteissa 0503759059 (Vain ovien käyttöhäiriötilanteet)