Kuntosalin vuokraus yksityiskäyttöön - Fit Kunto

Hyviä uutisia asiakkaamme!

Keskiviikosta 7.4.2021 lähtien voit vuokrata kuntosalin yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Vuokrausmahdollisuus perustuu samaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräykseen, joka aiemmin ja täysin perusteettomasti sulki kuntosalimme hyvin hoidetuista poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Kuntosali on mahdollista vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Kuntosalin käyttö toisilleen tuntemattomien henkilöiden kesken ei tällä hetkellä ole sallittua.

Vuokrauksen pelisäännöt tiivistetysti:

Vuokraaja saa käyttöönsä seuraavat tilat: Kuntosali, ryhmäliikuntatilat, spinningsali sekä naisten ja miesten pukuhuoneet. Vuokrauksen ulkopuolelle jäävät tilat: Suihkut, saunat, lapsiparkki.

Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ja maksut ajan tasalla.

Vuokraajan on mahdollista kutsua vuorolleen max 5 samaan perheeseen kuuluvaa osallistujaa tai vuokraajalle muuten entuudestaan tuttua henkilöä. Vuokraaja voi kutsua vuorolleen myös tuttaviaan, jotka eivät ole kuntokeskuksen asiakkaita. Kaikkien vuorolle osallistuvien nimet tulee ilmoittaa vuokrasopimuksessa vuorolle saapuessa.

Vuokra-aika on 60 minuuttia ja varattavat vuorot löytyvät kuntokeskuksen ajanvarausohjelmasta. Varauksia vuokrattaville vuoroille voi olla voimassa kerrallaan yksi kappale. Vuokra-aika alkaa varauksen astuttua voimaan, et siis voi saapua vuokratulle vuorolle ennen vuoron alkua.

Vuokrauksesta täytetään aina vuokrasopimus varatulle vuorolle saapuessa. Nopeuttaaksesi asiointia, voit tulostaa ja täyttää vuokrasopimuksen valmiiksi jo kotona. Vuokrasopimus palautetaan täytettynä Fit Kunnon valkoiseen palautelaatikkoon (Wc-tiloja vastapäätä). Sopimuksia löytyy palautelaatikon luota.

Henkilökunta valvoo, että vuokrasopimuksen ehtoja noudatetaan. Mikäli pistotarkastuksissa käy ilmi sopimusrikkomuksia, aiheutuu tästä vuokraajalle sopimussakko.

Tustustu vuokrasopimukseen ennakkoon tästä.

Pääset Fit Kunnon ajanvarausohjelmaan tästä. 

Ajanvarausohjeet löydät tästä.

Tehokkaita treenejä! Pysytään liikkeessä!

 

 

 

 

Päivystys ongelmatilanteissa 0503759059 (Vain ovien käyttöhäiriötilanteet)