Fit Kunto Villatehdas on avoinna 24/7 myös poikkeusaikana!

Aluehallintovirasto (avi) on jatkanut poikkeuslain 58g rajoituksia Uudellamaalla 11.4.2021 asti.

Me Fit Kunto Villatehtaalla olemme vain sinun liikuttamistasi varten, ja siksi olemme päivittäneet toimintasuunnitelmamme niin, että voimme liikuttaa sinua jatkossa 24 tuntia vuorokaudessa.

Tässä sinulle ohjeet kuinka pääset harjoittelemaan ympäri vuorokauden ajanvarauksella:

Tässä ohjeet ajanvarauksen:

1. Ajanvarausjärjestelmän löydät tästä linkistä:
http://176.72.241.108/cgi-bin/WebAikuri.exe/Index

 

2. Luo itsellesi tunnukset järjestelmään.
Käytä samoja personointitietoja (nimi, osoite, sähköposti yms) millä olet rekisteröitynyt kuntokeskuksemme asiakkaaksi. Tunnuksessa tulee olla aina iso alkukirjain ja salasanassa tulee olla aina iso alkukirjain ja numeroita.

 

3. Heti rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan varauskalenteriin ja tekemään varauksia.
Kuntosalivuoroja pääset varaamaan kohdasta Uusi varaus, valitsemalla valikosta Kuntosali Varauksella ja klikkaamalla Lähetä kysely. Voit varata kerrallaan kolme kuntosalivuoroa.

 

4. Valitse itsellesi sopiva harjoittelupäivä ja aika.
Poikkeusajan kuntosalivuorot löydät nimellä (Kuntosali Varauksella). Tunnilla ollessa tilaa ilmenee tunti varauskalenterissa sinisellä värillä. Tunnin ollessa täynnä, tai menneisyydessä, on tunti mustalla värillä, eikä ole tällöin varattavissa.

5. Rekisteröitymisesi jälkeen.
Henkilökuntamme tarkistaa, että asiakkuutesi on voimassa ja jäsenmaksut maksettu, jonka jälkeen tunnuksesi yhdistetään asiakastietoihisi. Yhdistämisen jälkeen pääset kirjautumaan varaamallesi tunnille, sekä varaamaan lisää vuoroja.

6. Ongelmia järjestelmän kanssa?
 Yleisimmät ongelmat varausjärjestelmässä ilmenevät, jos sinulla on useampi asiakasprofiili järjestelmässämme, tai olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme eri nimellä kuin olet tehnyt tunnukset. Tässä tapauksessa henkilökuntamme ei voi yhdistää tunnuksiasi oikein asiakasprofiilisi.
-> Ota yhteys henkilökuntamme puhelimitse, jotta yhdistäminen voidaan saattaa valmiiksi.

Salasanassa tulee aina olla iso alkukirjain! Järjestelmä hyväksyy salasanasi myös ilman isoa alkukirjainta, mutta kirjautuessasi mobiililaitteella saattaa laitteesi automaattisesti kirjoittaa ison alkukirjaimen. Kirjain koot ollessa väärin järjestelmä ei päästä sinua sisään.

Henkilökuntamme auttaa ja avustaa sinua puhelimitse numerosta 0400 470 809.

Oletko Fit Parkista, Keskustan Hyvä Kunnosta, tai Parantolan Hyvä Kunnosta, ja haluat tehdä varauksia Fit Kuntoon?
Sinulla tulee olla aktiivinen Fit Kunnon avainkortti, joka toimii Fit Kunnon ovilukijaan. Avainkortin saat poikkeusajalle Fit Kunnosta veloituksetta, avainkortti tulee kuitenkin palauttaa heti poikkeusajan jälkeen! Olethan yhteydessä Fit Kunnon asiakaspalveluun avainkortin lunastamiseksi: 0400 470 809.

Poikkeusajan pelisäännöt:

1. Kuntoilemaan pääset vain voimassa olevalla ajanvarauksella.
Kuntokeskuksemme ovet ovat koodattuna siten, että pääset sisälle vain voimassa olevalla ajanvarauksella.

2. Vuorollesi pääset vasta vuorosi alettua.
Esim. varauksesi alkaessa klo 14:00 pääset ovesta sisään tasan klo 14:00, etkä minuuttia aikaisemmin. HUOM! JOKAISEN ASIAKKAAN TULEE KUITATA ITSENSÄ SISÄLLE ULKO-OVEN LUKIJASTA!

3. Ulko-ovemme lukija tunnistaa korttisi ja kuittaa sinut saapuneeksi vuorollesi.
Vuorolle tulee saapua 15 min sisällä vuorosi alettua. 15 minuutin jälkeen ovet sulkeutuvat ja vuorosi katsotaan käyttämättömäksi, ja käyttämättömästä vuorosta seuraa varauskielto. Mikäli et pääse varaamallesi vuorolle, muista perua se yhtä tuntia aikaisemmin omasta varauskalenteristasi. Myöhäisemmät peruutukset tulee tehdä puhelimitse asiakaspalvelustamme.

4. Vain 1 asiakas kerrallaan ovesta sisään!
Kirjautuessasi kuntokeskukseen, et saa päästää ketään sisälle samalla oven avauksella. Jokaisen tulee kirjautua sisään omalla vuorollaan ja omalla oven avauksella. Mikäli päästät samalla avauksella toisen henkilön sisälle, seuraa sääntöjen rikkomisesta sanktiomaksu.

5. Varattavissa olevat vuorot ovat 90 min mittaisia.
Kuntoiluaikaa tästä on 60 min ja tiloista pitää poistua 15 min sisällä kuntoiluaikasi päätyttyä, jotta tila varmasti tyhjenee ja seuraava vuoro pääsee sisälle turvallisesti. Pieni osa varattavista vuoroista ovat 60 min mittaisia. Lyhyemmällä vuorolla kuntoiluaika on 45 min, ja tiloista pitää poistua 5 min sisällä kuntoiluaikasi päätyttyä. Mikäli ylität kuntoiluaikasi, seuraa siitä rangaistus sekä sanktiomaksu.

Rangaistus sääntöjen laiminlyönnistä on 99 € sanktiomaksu, sekä kortin väliaikainen tai pysyvä jäädyttäminen.

Kuntokeskuksemme valvoo ja varmistaa järjestelyidemme toimivuuden.

-Uusi ajanvarausjärjestelmä ja kulunvalvonta on toiminnassa nyt.
-Kuntokeskuksemme henkilökunta seuraa ohjeiden noudattamista kameravalvonnalla ja pistotarkastuksilla.
-Suoritamme usein satunnaisia pistotarkastuksia, joten varauduthan esittämään avainkorttisi ja henkilöllisyytesi.

Asiakkailtamme toivomme saumatonta yhteistyötä, ymmärrystä ja tukea tänä haastavana ajanjaksona. Sinun jäsenmaksusi on keskuksemme ainoa tulonlähde ja toivomme, että ylläpidät sitä, jotta toimintamme palautuessa voimme jatkaa sinun liikuttamistasi laadulla, energialla ja rakkaudella.

Mikäli olet irtisanonut, tai tauottanut asiakkuutesi poikkeusajan aukioloaikojen takia, voit helposti perua taukosi, tai irtisanomisesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.fitkunto@hyvakunto.com.

Mikäli olet uusi asiakas ja haluat liittyä jäseneksemme, voit tehdä sen helposti verkkokaupastamme: https://fitkuntovillatehdas.mycashflow.fi/

Haluatko tulla veloituksetta tutustumaan?
Varaa aika soittamalla meille, puh 050 370 1590 / Sina Svanborg

Yhteistyöstä kiittäen Toiminnanjohtaja Janne Virtanen yhdessä Fit Kunto Villatehtaan henkilökunnan kanssa.