Kuntosalikoulu 69€

Uutuustuote kuntosalikoulu myynnissä nyt! Opi treenaamaan turvallisesti ammattilaisen opastuksella. Hinta vain 69€!

Lähes jokainen meistä pohtii jatkuvasti, että minun tulisi aloittaa lihaskuntoni ylläpitäminen tai parantaminen. Haluaisin ehkä vähän laihtua tai voida muuten vaan paremmin, mutta mistä aloitan? Entä jos en osaakkaan liikkua oikein? Aloittamisen kynnys on monelle suuri, joten siksi kehitimme todella helposti lähestyttävän tuotteen Kuntosalikoulun.

Kuntosalikoulu on tarkoitettua asiakkaille, jotka haluavat turvallisesti aloittaa kuntosaliharjoittelun, päästä kiinni lajin saloihin tai muuten vaan saada lisäapua harjoitteluun ammattilaiselta.

Tässä muutama syy miksi sinun tulisi osallistua kuntosalikouluumme.
Kuntosalikoulu ei edellytä kuntokeskuksemme asiakkuutta vaan on avoin kaikille! 
-Kuntosalikoulussa opit treenaamaan oikein.
-Saat huikeat 5 Personal Trainer tapaamista todella edullisesti.
-Kuntosalikoulu ei sitouta sinua jäsenyyteen.

Kuntosalikoulu sisältää 5 pienryhmätapaamista Personal Trainerin kanssa. Ryhmät ovat 4-6 henkilön ryhmässä ja tapaamiset sijoittuvat arki-iltoihin. Ryhmät käynnistyvät heti kun minimimäärä asiakkaitta (4kpl) on ilmoittaunut. 

 

 
 Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Yhteystietojen jättämisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarkemmat ohjeet kuntosalikoulun aloittamisesta. Mikäli olet kuntokeskuksemme uusi asiakas, niin saat kutsun asiakasneuvojamme tapaamiselle, jossa opastamme tilojemme ja palveluiden käyttöä kuntosalikoulun aikana. 
 

Aloita tästä!

 

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Oletko kuntokeskuksemme jäsen:

   

  Tervetuloa kuntosalikouluun

  Jaa artikkelia