Kuntosali

Riihimäeltä löydät laajan, tilavan ja valoisan kuntosalin heti sisäänkäynnin yhteydestä. Kuntosalimme on jaettu neljään osa-alueeseen, josta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneeseen treeniin.

Lämmittelyalue koostuu hyvästä valikoimasta Life Fitnessin aerobisia laitteita. Meiltä löydät juoksumatot, crosstrainerit, soutu- ja porraslaitteet sekä kuntopyörät.

Painopakka-alueelta löydät helppokäyttöiset Life Fitness-painopakkalaitteet, joilla saat aikaiseksi hyvän ja monipuolisen treenin koko kehon lihaksistolle.  Mikäli kuntosaliharjoittelu ei vielä ole tuttu laji, painopakkalaitteiden avulla pääset hyvään alkuun.

Vapaapainoalueella käytössäsi on penkkiä, tankoa, levypainoa ja laitetta jos jonkinmoista. Käsipainotkin jatkuvat aina 40 kiloon asti.

Toiminta-alue sijoittuu kuntosalin sisimpään nurkkaukseen. Alueella on hyvin tilaa esimerkiksi tilaa vieviin kahvakuulatreeneihin, liikkuvuusharjoituksiin tai kehoa huoltaviin venytyksiin. Alueelta löydät myös välineistöä, mm. puolapuut, lihaskalvorulla, tasapainolauta jne.

Kuntosaliohjausta tai henkilökohtaista valmennusta?

Mikäli tulet meille uutena asiakkaana, aloituspakettiisi sisältyy paketista riippuen joko yksi tai usempi tapaamiskerta Personal trainerimme kanssa.

Onko sinulla tarvetta uudelle treeniohjelmalle tai kaipaatko valmennusta tavoitteidesi saavuttamiseksi? Personal trainerimme auttavat mielellään sinua.