KESÄKUNTOON €UROLLA!

Saavuta rantakunto, tai hanki energiaa tulevaa kesää varten. Nyt viimeistään on aika aloittaa!

Huhtikuussa kevätaurinko lämmittää ja päivät pitenevät, joka tuo luonnollisesti lisää energiaa meille jokaiselle. Tuo energia on hyvä käyttää oman kunnon ja hyvinvoinnin kohentamiseen! Haluathan sinäkin olla kevyempi ja näyttää hyvältä tulevana kesänä?

Kävikö mielessäsi ulkoliikunnan aloitus, esimerkiksi lenkkeilyn tai pyöräilyn merkeissä? Ajatus on hyvä, mutta se ei pelkästään riitä! Tavoitteesi saavuttamiseksi tarvitset monipuolista liikuntaa, niin aerobista kuin lihaskuntoharjoittelua, ja tässä vaiheessa astumme kuvioon kymmenien vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Unohda siis joka keväiset pyristelyt hiekkasilla lenkkipoluilla ja anna ammattilaisten auttaa! Aloittaessasi nyt, avausmaksuumme kuuluu Personal Trainer -tapaaminen, joka auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi!

ALOITA NYT KESÄKUNTOON €UROLLA -KAMPANJALLA!

-Liiku 7.6.2019 asti 1€/päivä!

Ei pitkää sitoutumispakkoa.

Tarjous voimassa vain 30.3. – 15.4.2019.

Tartu tarjoukseen ja jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin saat asiakasneuvojan hyvinvointisuunnitelman, ja neuvot millaisilla palveluilla juuri sinun kannattaa aloittaa!

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Mille klubille haluat tarjouksen?

  Tarjous voimassa seuraavissa toimipisteissä:

  Hyvä Kunto Riihimäki
  Fit Kunto Villatehdas
  Fit Park Sveitsi
  Keskustan Hyvä Kunto
  Hyvä Kunto Parantola
  Hyvä Kunto Jokela
  Hyvä Kunto Tuusula
  Hyvä Kunto Riihikallio

  Hyvä Kunto Kuntokeskukset ovat tuottaneet laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita jo vuodesta 1987. Tavoitteenamme on, että sinä voit paremmin ja saavutat tavoitteesi tasokkailla ja helposti lähestyttävillä palveluilla. Luota siis kokemukseen ja aloita sinäkin matka Hyvään Kuntoon!

  Tarjous asiakkaille, jotka eivät vielä ole löytäneet liikunnan iloa Hyvä Kunto Kuntokeskuksissa, edellyttäen aloituspaketin mukaista liittymismaksua, sekä vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta.

  Jaa artikkelia