Jäsentiedote koronavirukseen liittyen 17.3.2020

Koronatilanteen vuoksi hallitus on tiedottanut 16.3 poikkeustilanteesta ja antanut toimintalinjauksia meille kaikille.

Vaikka nykyiset rajoitukset eivät koskekaan kuntokeskuksia eikä ryhmäliikuntatunteja niin myös me olemme tehneet päätöksen, jossa rajaamme ryhmäliikuntatuntien kapasiteettejä niin että tunneille saa osallistua 9 asiakasta + ohjaaja. Kuntosalipuolelle suositellaan 1 metrin turvaväliä, muuten kuntosaliharjoittelu keskuksissamme jatkuu toistaiseksi normaalisti.

Lisätietoja rajoituksista löytyy mm. Helsingin Sanomien artikkelista:
https://www.hs.fi/talous/art-2000006441843.html 

Toimintamme jatkuu ohjeistukset huomioon ottaen toistaiseksi normaalisti. Poikkeustilanteen johdosta olemme myös tehneet paljon toimenpiteitä liittyen hygieniaan ja tuotteistukseemme ja vakuutamme, että teemme kaikkemme yhteisen hyvän vuoksi. Myös me haluamme tehdä kaikkemme jotta epidemia saadaan pysähtymään. Seuraamme valtion ja THL:n antamia määräyksiä päivittäin ja toimimme niiden mukaisesti.

Valitettavasti tilanne on myös meille todella vakava. Olemme yksityinen kuntokeskus eikä meillä ole taustalla iso varoja vaan toimeentulomme riippuu täysin asiakkaittemme liikuntamaksuista. Valitettavasti vakuutuksetkaan eivät auta tilanteen johdosta, joten toimintamme on täysin asiakkaiden tuottaman tulovirran varassa.

Tilanteesta huolimatta kuntokeskuksemme suuret kiinteät kulut jatkavat rullaamista ja suurin huoli on niiden huikeiden ammattilaistemme toimeentulo. He omalla intohimolla ja sydämellä ovat teitä rakkaita asiakkaita liikuttaneet jo vuosien ajan. Tilanne on nyt jo vaikuttanut erittäin negatiivisesti tuloihimme ja kohdallamme tämä tarkoittaa, että joudumme harkitsemaan lomautuksia. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta voimme turvata henkilökuntamme toimeentulon ja toimintamme jatkumisen myös tämän epidemian yli.

Tästä syystä pyydämme apua ja ymmärrystä teiltä asiakkaamme. Liikuntamaksunne ovat meille elintärkeitä ja tästä syystä toivomme, että puhalletaan yhteen hiileen, jotta saamme pandemian aiheuttaman kuopan täytettyä.

Olisi väärin pyytää maksamaa normaalia liikuntamaksua, jos palveluita joudutaan vähentämään tai jopa kokonaan poistamaan, joten olemme tehneet töitä vaihtoehtoisten palveluiden parissa. Etsimme mm keinoja joilla saat liikuttavia palvelukokemuksia tutuilta kasvoilta vaikka ruudun toiselta puolelta.

Toistaiseksi jatkamme kuitenkin normaalia palvelun tuottamista ja odotamme valtiolta selkeämpiä ohjeita sekä päätöksiä jonka perusteella voimme toimia ja kehittää vaihtoehtoisia palveluita, joista tiedotamme myöhemmin.
Tässä tilanteessa on tärkeää huolehtia, niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista, joten puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään suomi hyvinvoivana ja liikunnallisena. Palvelumme on olemassa vain teitä, asiakkaitamme, varten.

Toiminnanjohtaja
Janne Virtanen
050 375 9095
janne.virtanen@hyvakunto.com

Yrittäjät
Mia Jokinen & Jarkko Hassinen
0400 708 436
 jarkko.hassinen@hyvakunto.com

Hyvä Kunto Kuntokeskukset

Jaa artikkelia