Hyvitysportaali kuntokeskuksen sulkutilanteessa

Kiitos, että olet asiakkaamme, ja kiitos, että maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä myös tässä haastavassa tilanteessa. Jäsenmaksuusi kuuluu sulkutilanteen aikana Online-palvelumme, jotka löydät tästä.

Jäsenmaksusi on kuntokeskuksen elinehto ja varsinkin nyt tarvitsemme sitä kipeämmin kuin koskaan.
Mikäli et ole ottanut Online-palveluitamme käyttöön ja kaikesta huolimatta haluat hakea tältä haastavalta ajalta hyvitystä, niin tässä sinulle lisätietoa ja hyvitysportaali.

Aluehallintovirasto (Avi) on sulkenut kuntosali- ja ryhmäliikuntatilamme ajalle 1.4. – 14.4.2021. Päätös on koko kuntokeskusalaa kohtaan täysin kohtuuton, sillä virastot eivät ole perustaneet päätöstään faktoihin, vaan johonkin muuhun, mitä julkisuudessa ei kerrota.

Tässä teille faktaa kuntosaliketjumme (yhteensä 12 toimipisteen) tutkimuksesta, jonka teimme koronapandemian aikana. Luvuista ilmenee tehdyt treenit, altistumiset ja prosentuaalinen mahdollisuus altistumiselle keskuksissamme:

 • Ajalla 1.3.2020-31.3.2021 keskuksissamme on ollut yhteensä 556071 tehtyä treeniä
 • Mahdollisia altistumiset covid-19 virukselle 8 kpl
 • Tartunnat 0 kpl

Näin ollen mahdollisuus altistua kuntokeskuksessamme koronavirukselle on ollut vain 0.0015%.

Tästä huolimatta hallituksemme on pakottanut kuntokeskuksemme liikuntatilat suljettavaksi ja täten kieltänyt keskuksemme elinkeinonharjoittamisen, jättäen sen henkilöstön taloudellisesti epävakaaseen tilanteeseen.

Vaikka hallitus on väkivoimin pakottanut liikuntatilamme suljettavaksi, niin mitään korvausmallia yrityksen menetyksistä ei ole esitetty. Keskuksen kiinteät kulut, kuten vuokrat ja palkat, kuitenkin erääntyvät normaalisti, joten nyt sinä asiakkaamme olet meidän ainut toivo.

Sinulle 2 viikon liikuntamaksu on muutamia kymppejä, mutta meille 2 viikkoa ilman tuloja tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen menetystä.

Toivomme, että et pyydä hyvitystä, mutta tarjoamme sen niille, jotka sitä toivovat alla oleviin palveluihin.

HUOM! Mikäli käytät Online-palveluitamme, vuokrapörssiämme, tai muuta sulkutilanteen korvaavaa palvelua, et ole oikeutettu allaolevaan hyvitysmalliin.

Laki 58g voi olla voimassa maximissaan 2 viikkoa kerrallaan. Näin ollen voit valita alla olevasta valikosta itsellesi sopivan hyvityksen sulkuajasta:

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelin:

  Kuntokeskuksesi:

  Valitse itsellesi sopiva hyvitys:

  Hyvityspyynnön jälkeen henkilökuntamme käsittelee hakemuksesi ja toimittaa sinulle lahjakortin sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  Vielä kertaalleen pyydämme ja hartaasti toivomme, että et pyydä hyvitystä hallituksen väärin perustein ja väkipakolla asettamasta sulkutilanteesta, vaan ylläpidät asiakkuuttasi ja maksat laskun eräpäivään mennessä. Vain aktiiviset asiakkuudet ja ostamasi hieronta- ja valmennuspalvelut takaavat kuntokeskuksen tulevaisuuden, sekä monipuolisen palvelutarjonnan myös sulkutilanteen jälkeen.

  Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä liittyen sulkutilanteeseen, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: sulkuhyvitykset@hyvakunto.com

  Pidetään itsemme liikkeellä ja hyvinvoivana!