Hyvitysportaali kuntokeskuksen sulkutilanteessa

Hyvitysportaali kuntokeskuksemme poikkeustilanteessa 58g

Aluehallintovirasto antoi uusia linjauksia 23.12.2021, jossa tiettyjä tiloja määrättiin suljettavaksi lyhyeksi ajaksi 28.12.21-10.1.22. Kuntokeskuksemme kohdalla se ei tarkoita, että liikkuminen kanssamme olisi tauolla, vaan se hetkellisesti muuttaa muotoaan.

Kuntokeskuksemme ja sen henkilökunta tekee töitä vain ja ainoastaan sinua varten. Koska sinun maksusi on kuntokeskuksemme ainut tulonlähde ja täten elinehto, olemme järjestäneet paljon vaihtoehtoisia palveluita, jotta sinun ei tarvitse keskeyttää asiakkuuttasi.

Aktiivisella asiakkuudella ja eräpäivään mennessä maksetulla jäsenmaksulla saat käyttöösi nämä palvelut:
-Kuntokeskuksen yksityisvuokraus sinulle ja viidelle kaverille
-Monipuoliset ja tasokkaat online-ryhmäliikuntunnit
-Edullinen ja monipuolinen välivuokrapörssi
Tutustu näihin, sekä muihin palveluihimme, joita jäsenmaksullasi saat myös tämän ajanjakson aikana tästä linkistä: 

Faktaa koronasta ja kuntokeskuksista:

Altistumisia kuntokeskuksessamme koronavirukselle on ollut vain 0.0015% tehtyihin treeneihin nähden.

Tästä huolimatta hallituksemme on pakottanut kuntokeskuksemme liikuntatilat suljettavaksi ja täten kieltänyt keskuksemme elinkeinonharjoittamisen, jättäen sen henkilöstön taloudellisesti epävakaaseen tilanteeseen.

Sinulle 2 viikon liikuntamaksu on muutamia kymppejä, mutta meille 2 viikkoa ilman tuloja tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen menetystä.

Toivomme, että et pyydä hyvitystä, mutta tarjoamme sen niille, jotka sitä toivovat alla oleviin palveluihin.

HUOM! Mikäli käytät Online-palveluitamme, yksityisvuokrausta, vuokrapörssiämme, tai muuta sulkutilanteen korvaavaa palvelua, et ole oikeutettu allaolevaan hyvitysmalliin.

Laki 58g voi olla voimassa maksimissaan 2 viikkoa kerrallaan. Näin ollen voit valita alla olevasta valikosta itsellesi sopivan hyvityksen sulkuajasta:

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelin:

  Kuntokeskuksesi:

  Valitse itsellesi sopiva hyvitys:

  Hyvityspyynnön jälkeen henkilökuntamme käsittelee hakemuksesi ja toimittaa sinulle lahjakortin sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  Vielä kertaalleen pyydämme ja hartaasti toivomme, että et pyydä hyvitystä hallituksen väärin perustein ja väkipakolla asettamasta sulkutilanteesta, vaan ylläpidät asiakkuuttasi ja maksat laskun eräpäivään mennessä. Vain aktiiviset asiakkuudet ja ostamasi hieronta- ja valmennuspalvelut takaavat kuntokeskuksen tulevaisuuden, sekä monipuolisen palvelutarjonnan myös sulkutilanteen jälkeen.

  Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä liittyen sulkutilanteeseen, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: sulkuhyvitykset@hyvakunto.com

  Pidetään itsemme liikkeellä ja hyvinvoivana!