Miksi valitsisin Hyvä Kunnon omaksi liikuntakeskukseksesi?

Hyvä Kunto on kannustava
Tiedämme, että liikunnan aloittaminen on joskus vaikeaa. Varsinkin, jos viimeisestä kerrasta on jo kulunut tovi tai jos et olekaan enää huippukunnossa. Tästä syystä kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarjoamme henkilökohtaisen tapaamisen asiakasneuvojan kanssa, joka motivoi sinua ja auttaa valitsemaan oikeat palvelut, jotta liikunnan aloittamisesi olisi mahdollisimman helppoa.

Hyvä Kunto on vastuullinen
Tavoittelemme aina jokaisen asiakkaan kanssa pysyvää elämäntapamuutosta. Tiedämme, että tuloksia ei aina synny ensimmäisten viikkojen aikana ja siksi kannustamme tähtäämään pidemmälle. Tätä varten panostamme laadukkaaseen palveluun, joka kannustaa ja motivoi sinua jatkamaan kanssamme kunnes liikunta on osa arkeasi. Tuloksia syntyy kyllä, kun liikunta on säännöllinen osa elämääsi.

Hyvä Kunto on monipuolinen
Hyvä Kunto tarjoaa Hyvinkään alueella kolme erilaista kuntosalia, joista jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva ja kotisalilta tuntuva vaihtoehto. Halutessasi voit käyttää useampaa kuntoklubia yhdellä asiakkuudella.
Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden Kanta-Hämeen ja Uudenmaan salien kanssa, jonka vuoksi pystymmekin tarjoamaan alueen monipuolisimmat ja kattavimmat palvelut kuntosalista valmennuksiin, ryhmäliikunnasta painonhallintakursseihin, online-tunteihin, lapsiparkkiin, uimaloihin jne. Olet sitten himoliikkuja tai haluat vain hoitaa peruskuntoa, me autamme valitsemaan sinulle oikean asiakkuuden.

Hyvä Kunto on palveleva
Palvelu  on avainsana jotta viihdyt kuntoklubillamme. Sinun vapaa-aikasi on arvokasta ja siksi haluamme varmistaa, että aika jonka käytät meillä, on mahdollisimman viihtyisää. Tästä syystä panostamme palvelun laatuun. Iloinen henkilökunta on vastassa, kun saavut klubille. Motivoivat ja energiset valmentajat saavat sinut piristymään myös huonona päivänä ja ovat kanssasi liikkumassa halutessasi vaikka viikoittain! Meille on tärkeää, että sinä onnistut tavoitteessasi.

Hyvä Kunto on terveyttä
Tiedäthän sinä, että liikunta on välttämätöntä, jotta pysyisit terveenä ja jaksaisit arjen pyörityksessä? Me tiedämme, että säännöllinen liikunta on ainoa ratkaisu, jolla voit ylläpitää lihaskuntoasi, huolehtia terveydestäsi ja voida hyvin. Jos liikkuisit 2 kertaa viikossa kanssamme, vakuuttaisit oman terveytesi. Meillä myös hoidetaan jo olemassa olevat tuki- ja liikuntaelin sairaudet. Kohennamme kuntoasi, oli tilanteesi mikä tahansa. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Hyvä Kunto on elämäntapa
Oli tavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi ja ylläpitämään tuloksesi niin, että loppuelämäsi voit sanoa olevasi hyvässä kunnossa. Tee siis sinäkin päätös, joka vaikuttaa loppuelämääsi.

Matka Hyvään Kuntoon alkaa tästä linkistä