Miksi valitsisin Hyvä Kunnon omaksi liikuntakeskukseksesi?

Hyvä Kunto on kannustava
Tiedämme, että liikunnan aloittaminen on joskus vaikeaa. Varsinkin, jos viimeisestä kerrasta on jo kulunut tovi tai jos et olekaan enää huippukunnossa. Tästä syystä kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarjoamme henkilökohtaisen tapaamisen asiakasneuvojan kanssa, joka motivoi sinua ja auttaa valitsemaan oikeat palvelut, jotta liikunnan aloittamisesi olisi mahdollisimman helppoa.

Hyvä Kunto on vastuullinen
Tavoittelemme aina jokaisen asiakkaan kanssa pysyvää elämäntapamuutosta. Tiedämme, että tuloksia ei aina synny ensimmäisten viikkojen aikana ja siksi kannustamme tähtäämään pidemmälle. Tätä varten panostamme laadukkaaseen palveluun, joka kannustaa ja motivoi sinua jatkamaan kanssamme kunnes liikunta on osa arkeasi. Tuloksia syntyy kyllä, kun liikunta on säännöllinen osa elämääsi.

Hyvä Kunto on monipuolisin
Hyvä Kunto tarjoaa 8 kuntoklubia 3:lla eri paikkakunnalla. Halutessasi voit käyttää useampaa kuntoklubia yhdellä asiakkuudella.
Lisäksi perheeseemme kuuluu 4 ole.fit kuntoklubia 4:llä eripaikkakunnalla ja teemme tiivistä yhteistyöstä Cms-ketjun kanssa. Tämä siis mahdollistaa sinulle liikuntamahdollisuuden jopa 50 eri kuntokeskuksen verkostossa.
Meillä on monipuolisin ryhmäliikuntakalenteri.  Kalenteristamme löydät niin vauhdikkaita syketunteja kuin rauhallisia kehonhuoltotunteja. Ohjelmaa on aamusta iltaan niin ohjatusti kuin virtuaaliliikunnan muodossa.
Tarjoamme myös vesiliikuntaa. Asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää 7:llä eri paikkakunnalla uimahalleja rajattomasti. Voit siis halutessasi tehdä erilaista liikuntaa vesielementin parissa.
Innostutko pallopeleistä?
Tarjoamme myös paljon eri pallopelejä, esim. sulkapalloa ja tennistä.
Olet sitten himoliikkuja tai haluat vain hoitaa peruskuntoa, me autamme valitsemaan sinulle oikean asiakkuuden.

Hyvä Kunto on palveleva
Palvelu  on avainsana jotta viihdyt kuntoklubillamme. Sinun vapaa-aikasi on arvokasta ja siksi haluamme varmistaa, että aika jonka käytät meillä, on mahdollisimman viihtyisää. Tästä syystä panostamme palvelun laatuun. Iloinen henkilökunta on vastassa, kun saavut klubille. Motivoivat ja energiset ryhmäliikuntaohjaajat saavat sinut piristymään myös huonona päivänä. Ammattitaitoiset Personal Trainerit ovat halutessasi mukana liikkumassa vaikka joka kerta.

Hyvä Kunto on laadukkain
Tiedämme, että pienet asiat voivat vaikuttaa  motivaatioosi. Haluamme tarjota laadukkaat tilat ja laadukkaan palvelun, jotta liikuntasi olisi aina yhtä mukavaa ja tuloksellista. Meille on tärkeää, että sinä onnistut tavoitteessasi.

Hyvä Kunto on terveyttä
Tiedäthän sinä, että liikunta on välttämätöntä, jotta pysyisit terveenä ja jaksaisit arjen pyörityksessä? Me tiedämme, että säännöllinen liikunta on ainoa ratkaisu, jolla voit ylläpitää lihaskuntoasi, huolehtia terveydestäsi ja voida hyvin. Jos liikkuisit 2 kertaa viikossa kanssamme, vakuuttaisit oman terveytesi. Meillä myös hoidetaan jo olemassa olevat tuki- ja liikuntaelin sairaudet. Kohennamme kuntoasi, oli tilanteesi mikä tahansa. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Hyvä Kunto on elämäntapa
Oli tavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi ja ylläpitämään tuloksesi niin, että loppuelämäsi voit sanoa olevasi hyvässä kunnossa. Tee siis sinäkin päätös, joka vaikuttaa loppuelämääsi.

Matka Hyvään Kuntoon alkaa tästä linkistä