Hyvä Kunto 32v Riihimäki

Hyvä Kunto Kuntokeskukset täyttävät 32 vuotta! Tämän kunniaksi järjestämme koko viikon kestävät juhlat!

Hyvä Kunto 32v

Hyvinvointia, energiiaa, liikkuvuutta, hoitoja, tuloksia, hieman hikeä ja paljon onnistumisen tunteita! Näistä asioista asiakkaamme ovat nauttineet jo yli 32 vuoden ajan! 

Mikä on menestyksemme salaisuus? Se on yksinkertaisesti välittäminen ja vastuullisuus. 
Kuntokeskuksemme päätarkoitus on liikuttaa asiakasta, jotta hän pysyy terveenä ja ennaltaehkäistä tulevia sairauksia. Sanotaan, että kun liikut 2 tuntia viikossa, niin yhtä viikkoa kohden saat yhden päivän lisää elinaikaa. Ketjussa on yli 7000 asiakasta, joten voidaan sanoa, että olemme historiamme aikana antaneet suomalaisille ikäämme nähden takaisin yli 100-kertaisen määrän elinaikaa. 

Vaikka päätarkoitus onkin liikuttaa hyvinvointiliikkujia, niin puitteet ovat ensiluokkaiset myös urheilijalle ja kovaa treenaamiseen.

Oli siis tarpeesi/tavoitteesi mikä vain, niin meillä onnistut!

 Synttäriviikon 21. -25.10. ajan avoimet ovet ja huipputarjous!

 Synttäriviikon aikana olemma kaikille avoinna veloituksetta, joten tule toteamaan itse, mikä on menestyksemme salaisuus!
 
 

ALOITA KANSSAMME NYT!
-Koko loppuvuosi -50%
-Liittyminen 0€
-EI PITKÄÄ SITOUTUMISTA!

(Tarjous voimassa vain 21. – 25.10.2019 asti)

Tutustu Riihimeän Hyvä Kunnon tarjontaa tästä linkistä ja kurkista ketjumme lippulaivaan alla olevasta videosta
Hyvä Kunto Riihimäki

Synttäriviikon ajan olemme avoinna ma-pe klo 10-20 
Lisätiedot ja ajanvaraukset asiakasneuvojaltamme

Sami Sairio 0400 741 434

 

Aloitetaan tästä!

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kutsuu sinut veloituksetta tapaamiseen, jossa teemme sinulle kuntokonsultaation ja tarjouksen juuri sinulle sopivasta asiakkuudesta. Älä enää epäröi, vaan anna meidän auttaa. Yhteystietojen jättäminen ei edellytä ostopäätöstä, eikä tietojasi käytetä muuhun kuin tapaamiskutsuun.

 

Nimi:

Sähköposti:

Ikäsi:

Puhelin:

Paikkakunta:

Mille klubille haluat tarjouksen?

 
Tarjous vain asiakkaille, joilla ei ole voimassaolevaa asiakkuutta Hyvä Kunto Kuntokeskuksilla, edellyttäen vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/tutustumislahjakortteihin. 

Jaa artikkelia