Hyvä Joulu Lapselle- lahjakeräys 2018

Hyvä joulu lapselle- kampanja pyörähtää käyntiin Riihimäellä jo kuudetta vuotta peräkkäin! Tänä vuonna keräysviikko ajoittuu marras-joulukuun vaihteeseen ma 26.11. – su 2.12.2018.

Kuten aiempinakin vuosina, myös tällä kertaa kampanjan tarkoituksena on kerätä jouluisia lahjoituksia riihimäkeläisille vähävaraisille lapsiperheille. Viitenä edellisvuotena riihimäkeläiset yksityishenkilöt, sekä aina kasvavassa määrin myös yritykset ja seurat, ovat lahjoittaneet tuhansittain lahjoja riihimäkeläisperheille. Hyvä joulu lapselle- kampanjaa järjestetään vapaaehtoisvoimin ja lahjojen jakamisen suorittaa Riihimäen sosiaalitoimi. Lahjoja kerätään 0-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, mutta myös lahjoitukset, joista koko perhe voi nauttia yhdessä, ovat tervetulleita. Erityisen pidettyjä lahjoja ovat olleet erilaiset kokoperheen pelit, lahjakortit ja elämyslahjat, kuten elokuvaliput, liikuntakokeilut, joululounaat ja huvipuistoliput ja jne. Viime vuoden tapaan vastaanotamme keräykseen vain uusia lahjoja, sillä lahjojen varastointi, lajittelu ja jakaminen tapahtuu puhtaasti vapaaehtoistyönä eikä käytettyjen lelujen hygieniatasosta huolehtimiseen valitettavasti riitä lyhyen keräysrupeaman vuoksi aikaa.

Tänä vuonna haluamme erityisesti haastaa paikalliset yritykset mukaan luomaan hyvää joulumieltä talousalueen lapsiperheisiin ja helpottamaan heidän taloudellista ahdinkoa joulun alla. Riihimäen Hyvä Kunto ja Hoplop Riihimäki tukevat kampanjaa lahjoittamalla vähävaraisille lapsille yhteensä 1 000 sisäänpääsylippua Riihimäen HopLoppiin. Tällä lahjoituksella pyrimme kannustamaan myös kaikkia muita seudun yrityksiä, yhdistyksiä, urheiluseuroja sekä yksityishenkilöitä lahjoittamaan jotain pientä hyvän asian puolesta.

HYVÄNTEKIJÄN MUISTILISTA:

  • Lahjoja kerätään 0-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen
  • Lahja voi olla lelu tai peli, lahjakortti tai elämyslahja, vain mielikuvitus on rajana. Lahjoituksena ei oteta vastaan leikkiaseita tai muita väkivaltaisia leluja.
  • Jätäthän lahjasi paketoimatta, sillä silloin lahja on helpompi jakaa sitä tarvitsevalle lapselle
  • Pienikin apu on tarpeen. Mikäli oma taloudellinen tilanne ei mahdollista lahjakeräykseen osallistumista, voit osallistua myös kertomalla kampanjasta eteenpäin tuttavillesi. Positiivisen viestin voima on uskomaton.
  • Toimita lahjasi Riihimäen Hyvä Kunnon vastaanottoon keräysviikon aikana ma 26.11. -su 2.12.2018

Lahjoituksia otetaan vastaan keräysviikon aikana Riihimäen Hyvä Kunnon vastaanotossa, osoitteessa Voimalankatu 6 11100 Riihimäki. Lahjoja voi tuoda Hyvä Kunnon vastaanottoon arkena kello 10-19 ja viikonloppuna klo 10-19 HopLopin henkilökunnalle. Melupalvelu, Hyvä Kunto ja Love-tapahtumat toimittaa lahjoitukset keräysviikon jälkeen Riihimäen sosiaalityölle, joka jakaa lahjat joulun alla niitä eniten tarvitseville lapsiperheille. Vuoden 2018 Hyvä Joulu Lapselle kampanjan järjestävät Melupalvelu, Riihimäen Hyvä Kunto ja HopLop sekä Love-Tapahtumat. Haluamme sydämellisesti kiittää kaikkia Hyvä joulu lapselle 2018- kampanjaan osallistuvia.

Kiitos, että olet mukana tekemässä hyvää!

Yritys/yhdistys/seura/tmv: Ilmottaudu mukaan hyväntekijäksi osoitteeseen hyvajoululapselle(at)gmail.com. Liitäthän viestiisi myös porukkanne logon, niin lisäämme teidät Hyväntekijöiden seinälle (Facebook). Mikäli teillä ei vielä ole logoa, lisäämme nimenne tekstinä seinälle.

Facebook: Hyvä joulu lapselle

Instagram: hyvajoululapselle

Jaa artikkelia