Hyvä joulu lapselle- kampanja 28.11.-4.12.2016

banneri

Riihimäellä järjestetään neljännen kerran Hyvä joulu lapselle- kampanja 28.11.-4.12.2016.

Hyvä joulu lapselle- kampanjan tarkoituksena on tukea riihimäkeläisiä vähävaraisia lapsiperheitä. Joulu on iloista antamisen, muistamisen ja yhdessäolon aikaa. Valitettavasti kaikilla ei ole taloudellisesti varaa viettää joulua. Me, jotka pystymme antamaan jotain omistamme, haluamme auttaa niitä lapsiperheitä, ja erityisesti lapsia, jotka muuten jäisivät ilman lahjoja.

Edellisvuosina Hyvä joulu lapselle- kampanja on saanut avokätisten lahjoittajien ansiosta sadoittain lahjoja eteenpäin jaettavaksi näille perheille. Erityisen pidettyjä lahjoja ovat olleet erilaiset kokoperheen pelit, lahjakortit ja elämyslahjat, kuten elokuvaliput, joululounaat ja huvipuistoliput.

Haluatko olla mukana tekemässä hyvää? Toimi näin auttaaksesi:
– Toimita lahjasi Riihimäen Hyvä Kunnon vastaanottoon 4.12.2016 mennessä
– Lahja voi olla uusi tai uudenveroinen, kunhan se on hyväkuntoinen ja puhdas.
Huomioithan, että lahjoituksena ei oteta vastaan leikkiaseita tai muita väkivaltaisia leluja
– Jätäthän lahjasi paketoimatta, koska silloin lahja on helpompi jakaa eteenpäin sitä tarvitsevalle lapselle
– Lahjoja kerätään 0-17- vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä heidän perheilleen
– Lahja voi olla myös elämyslahja, kuten lahjakortti esimerkiksi kampaamoon, urheiluharrastukseen tai vaikka teatteriin
– Pieninkin apu on tarpeen. Jokainen voi auttaa myös kertomalla kampanjasta eteenpäin tuttavilleen. Positiivisen viestin voima on uskomaton.

Riihimäen Hyvä Kunto ja Hoplop Riihimäki tukevat kampanjaa lahjoittamalla vähävaraisille lapsille jokaista vastaanotettua lahjaa kohden myös sisäänpääsyjä Riihimäen HopLoppiin. Tällä lahjoituksella pyrimme kannustamaan myös kaikkia muita seudun yrityksiä, yhdistyksiä, urheiluseuroja, sekä yksityishenkilöitä lahjoittamaan jotain pientä hyvän asian puolesta. Lahjoituksia otetaan vastaan ma 28.11.- su 4.12.2016 Riihimäen Hyvä Kunnon vastaanotossa, osoitteessa Voimalankatu 6 11100 Riihimäki. Lahjoja voi tuoda Hyvä Kunnon vastaanottoon arkena kello 10-19 ja viikonloppuna klo 10-19 HopLopin henkilökunnalle.

Hyvä Kunto toimittaa lahjoitukset keräysviikon jälkeen maanantaina 5.12.2016 Riihimäen sosiaalityölle, joka jakaa lahjat joulun alla niitä eniten tarvitseville lapsiperheille.

Hyvä Kunto ja HopLop Riihimäki kiittävät kaikkia Hyvä joulu lapselle 2016- kampanjaan osallistuvia.

Kiitos, että olet mukana tekemässä hyvää!

Jaa artikkelia