Keskusta sali


Hinnasto - Keskusta

Keskustan Hyvä Kunnossa voit valita itsellesi sopivan asiakkuuden. Kanta-asiakkuus on tarkoitettu elämäntapamuutokseen, tai pitkäaikaiseen harjoitteluun tähtääville asiakkaille. Kanta-asiakkaana nautit edullisemmasta jäsenhinnasta. Jousto-asiakkuus on tarkoitettu asiakkaalle, joka haluaa pitää vapauden muuttaa harjoittelua lyhyelläkin varoitusajalla, tai tarvitsee esim. kausitaukoja omasta harjoittelusta. Me tarjoamme ratkaisut – sinä päätät! Asiakkuuden avauksen yhteydessä perimme avausmaksun 29,95€, sekä avainkorttimaksun 10€. Avausmaksu sisältää tapaamisen Personal Trainerin kanssa, jossa autamme sinut alkuun. 

Molemmissa asiakkuusmalleissa on vuosittainen palvelumaksu 50€. Palvelumaksua ei peritä asiakkuuden ensimmäisen vuoden aikana. Palvelumaksu sisältää Hyvä Kunto Kuntokeskusketjun lisäpalvelut, esim. Personal Trainerin pitämät terveysliikuntaluennot, CMS Travelpass -vierailuoikeuden, sekä jäsentapahtumat, kuten pikkujoulut.

Keskustan Hyvä Kunto on pitkät perinteet omaava kuntokeskus Hyvinkään keskustan tuntumassa. Kuntokeskus on hiljattain upeaksi remontoitu, valoisa ja erittäin tilava keskus edullisella hinnastolla. Tarjoamme harjoittelupuitteet niin hyvinvointikuntoilulle, kuin astetta kovemmallekkin treenaajalle!

Meiltä löydät mm:
-Ilmastoidun 1000 neliön kuntosalin tasokkailla laitteilla
-Upeat sauna- ja pukutilat
-Virtuaalispinning käytössä 24/7
-Toiminnallinen Kinesis-harjoittelualue
-Lapsiparkki itsenäiseen käyttöön
-Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Meillä treenaat omalla avainkortilla 24/7.

Kuntosalimme hintataso on helposti lähestyttävä ja voit valita itsellesi sopivan asiakkuustyypin.
Jokaiseen uuteen asiakkuuteemme kuuluu veloitukseton 60 min tapaaminen Personal Trainerin kanssa (ovh 80€).

Asiakkuuden voit hankkia helposti asiakaspalvelustamme:
Ma-to klo 16-19, tai verkkokaupastamme.