Hierojamme Aleksi aloittaa Keskustan Hyvä Kunnossa 25.5.

Hienoja uutisia! Hierojamme Aleksi Torvikoski aloittaa Keskustan Hyvä Kunnossa 25.5. 

Hierontaan ovat tervetulleita kaikki, olit sitten kuntokeskuksemme asiakkaana tai et.

 

Urheiluhieroja Aleksi Torvikoski

Hei! Olen valmistunut vuonna 2015 koulutetuksi hierojaksi, erikoistuneena urheilijan lihashuoltoon. Vuonna 2018 lisäkouluttauduin selkärangan mobilisointiin hieronnan ottein sekä olen myös valmistunut vuonna 2020 jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:sta.

Olen maaseudun kasvatti, joka on päätynyt monen mutkan kautta isompaan kylään! Taustaltani olen harrastanut aina jotain urheiluun liittyvää; jalkapallo, yleisurheilu, kuntosali, valmentaminen ja jopa karate on tullut koettua. Aktiivinen taustani on ollut syy miksi hakeuduin hyvinvointialalle ja koen tärkeäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja siihen liittyvän lihashuollon.

Tärkeintä työssäni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ylläpito ja mahdollisten vaivojen tai vammojen hoito sekä preventio. Palveluitani voivat hyödyntää ihan kuka tahansa ikää ja taustaa katsomatta. Olitpa sitten huippu-urheilija, eläkeläinen, aktiiviliikkuja, perheellinen tai ihan vain sinä, palveluni tullaan toteuttamaan aina asiakaslähtöisesti ja hoitosuunnitelmat yksilöllisesti niin, että asiakkaani lähtee jokaisesta hoitokerrasta hymy kasvoillaan. Tervetuloa!

Voit varata hierontaan ajan nettiajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme.

Varaa aika tästä!

 

Keskustan Hyvä Kunto
Uudenmaankatu 29, 05800 Hyvinkää
050 375 9036

 

Hinnasto:

Hieronta 30 min 30 €
Hieronta 45 min 40 €
Hieronta 60 min 50 €
Hieronta 90 min 65 €

Hierontapalvelun peruutusehdot:

Esteen sattuessa, peruthan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhästyneestä peruutuksesta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme palvelun mukaisen hinnan.

Varaamalla ajan hierontaan hyväksyt peruutusehdot.

Peruutusinfo:
Ilmotathan viime hetken peruutuksista tekstiviestillä:
Aleksi Torvikoski: 046 897 5907

Jaa artikkelia