HELT-online

Kuntokeskusketjumme asiakkaana olet oikeutettu käyttämään Helt-onlinepalveluamme asiakkuustyypistäsi riippumatta.

Helt-palvelun käyttöoikeus on seuraavien keskusten asiakkailla:
– Ole.Fit Kuntokeskukset: 
Fit Hyrylä / Fit Haaga / Fit Ärrävaara / Fit Malminkartano / Fit Tervakoski / Fit Oitti / Fit Hyvinkää / Fit Jokela
– Hyvä Kunto Kuntokeskukset: Fit Park Sveitsi / Keskustan Hyvä Kunto / Parantolan Hyvä Kunto
– Locomotion -kuntokeskus

Striimattavat tunnit lähetetään keskitetysti kolmesta keskuksestamme:
Fit Hyvinkää, Locomotion Riihimäki ja Fit Hyrylä (toistaiseksi tauolla)

Onlinetunnit sisältyvät toistaiseksi kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen jäsenyystyypistä riippumatta. Koronatilanteen rauhoituttua onlineliikunta tulee kuulumaan vain asiakkaille, joilla on ryhmäliikunta-asiakkuus. Aktiivisille asiakkaillemme Helt-palvelu sisältyy siis jäsenhintaan, joten maksutietoja ei tarvitse tarvitse missään vaiheessa lisätä palveluun.

Yli 60 viikkotuntia käytössäsi

Jäsenenämme saat käyttöösi yli 60 ohjattua etäjumppaa viikossa! Striimauskeskuksemme striimaavat viikoittan mittavan määrän tunteja kunkin keskuksen aikataulun mukaisesti. Striimattavat tunnit näet ajastettuna kunkin kanavan sivulla www.myhelt.com tai Helt-appissä. Tervetuloa jumpalle Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen parhaimpien ohjaajien kanssa! 

 

Näin otat etäpalvelut käyttöösi:

  1. Luo itsellesi tunnukset osoittessa myhelt.com
  2. Pyydä käyttöoikeutta osoitteesta hyvinkaa@ole.fit
  3. Ilmoita pyynnössäsi sähköposti osoitteesi, jolla olet luonut tunnukset myhelt-kanavaan sekä toimipisteesi, jossa olet asiakkaanamme.

Fit Hyvinkään asiakaspalvelu lisää asiakkaillemme käyttöoikeudet mahdollisimman pian. Kun sinut on lisätty, saat vahvistusviestin, että onlinepalvelumme ovat rajattomassa käytössäsi. Huom! Pyhäpäivät vaikuttavat asiakaspalvelumme päivystysaikoihin.

Jotta Helt-palvelun käyttöönotto olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, tutustuttehan etukäteen tämän linkin takana oleviin käyttöönottovideoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli ratkaisu ongelmiin ei löydy kumpaakaan kautta, teknisissä ongelmissa avustaa Heltin tekninen tuki.  Jos rekisteröitymisen jälkeen Locomotionin, Fit Hyvinkään ja Fit Hyrylän kanavat näkyvät sinulle maksullisina, ilmoitathan rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoite meille, niin päivitämme käyttöoikeuden sähköpostillesi. Aktiivisille asiakkaille Helt-palvelumme sisältyvät siis jäsenhintaan, joten maksutietoja ei tarvitse palveluun lisätä.

Mikäli sähköpostisi on vaihtunut tai et ole aiemmin antanut sitä meille, ilmoitathan meille käyttämäsi osoitteen, jotta saat Heltin palvelut käyttöösi ilman lisäveloituksia.

Helt-palvelu toimii sekä verkkoselaimella osoitteessa www.myhelt.com (Firefox/Chrome) että mobiililaitteilla Helt- sovelluksen kautta. Muistathan pitää sovelluksen aina ajan tasalla, jotta uusimmat päivitykset ja parannukset tulevat käyttöösi. Huomaathan, että myös verkon kuormitustaso, käyttämäsi verkon tyyppi ja laitteet vaikuttavat palvelukokemukseen. Parhain toimivuus saavutetaan kiinteää verkkoa käyttämällä ja Firefox/Chrome-selaimella.

HUOM! Jos osallistut striimatulle tunnille verkkoselaimen kautta, suosittelemme käyttämään navigoinnissa polkua Sisällöt – Live-tunnit. Tätä kautta sinulle avautuu aikajana käynnissä olevista ja seuraavaksi alkavista tunneista. Sininen Aloita -nappi kertoo tunnit, joille voit osallistua heti. Vihreä Varaa -nappi kertoo tunnit, jotka sisältyvät käyttöoikeuteesi, mutta ei ole vielä käynnissä. Keltaisella napilla olevat tunnit ovat muiden palveluntarjoajien lisämaksullisia tunteja. Navigoimalla tunnille tätä polkua käyttäen, pääset osallistumaan tunnille myös kesken tunnin.
Jos osallistut striimatulle tunnille sovelluksen kautta, suosittelemme että seuraat kanaviamme, jolloin pääset niihin helpoiten käsiksi sovelluksen kautta. Tällöin seuraamasi kanavat tallentuvat sovelluksen Päivitykset-välilehdelle, jossa näet ainoastaan seuraamiesi kanavien alkavat tunnit.

Luo siis tunnukset, pistä kanavamme seurantaan ja tutustu palvelun käyttöön!

Kanavamme Helt-palvelussa:
Fit Hyvinkää: https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Fit Hyrylä: https://www.myhelt.com/channel/fit-hyryla
Locomotion: https://www.myhelt.com/channel/locomotion.riihimaki

Reippaita kotitreenejä!2

Jaa artikkelia