Helt Online-palvelut

Arvoisat asiakkaat,

Keväästä 2020 lähtien olemme tuottaneet etäryhmäliikuntaa ja online-palveluita Helt -verkkosivualustan kautta. Koko tämän ajan olemme keränneet kaikista toimipisteistämme asiakaspalautteita, tutustuneet eri vaihtoehtoihin sekä haastatelleet ohjaajiamme käyttökokemuksista.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hyvistä kommenteista ja palautteista!

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden laadukkaisiin ja monipuolisiin online-ryhmäliikuntoihin. Tämän vuoksi tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää kolmen eri kuntokeskuksen online-tunteja ilman lisäveloitusta: Fit Kunto Villatehdas, Fit Hyrylä ja Locomotion Riihimäki

Vaikka viimeisimmät tutkimukset ovatkin todistaneet, että kuntokeskukset ovat hyvinkin turvallisia ympäristöjä harjoitella myös vallitsevassa tilanteessa, niin me Hyvä Kunnolla haluamme muistaa myös asiakkaitamme vaihtoehtoisella liikuntamuodolla. Livejumppiin voit osallistua missä vain ja milloin vain!

Helt-palvelu toimii sekä verkkoselaimella osoitteessa www.myhelt.com (Firefox/Chrome) että mobiililaitteilla Helt- sovelluksen kautta. Muistathan pitää sovelluksen aina ajan tasalla, jotta uusimmat päivitykset ja parannukset tulevat käyttöösi. Huomaathan, että myös verkon kuormitustaso, käyttämäsi verkon tyyppi ja laitteet vaikuttavat palvelukokemukseen. Parhain toimivuus saavutetaan kiinteää verkkoa käyttämällä ja Firefox/Chrome-selaimella. Lisää kanavamme suosikkeihin, niin pääset jatkossa niiden sisältöihin helpoiten käsiksi.

Jotta pääset seuraamaan tunteja Heltin kautta, tulee sinun luoda tunnukset palveluun ja ilmoittaa käyttämäsi sähköpostiosoite oman klubisi asiakaspalveluun.  Lisäämme  palveluiden käyttöoikeuden kanavillemme ilmoittamallasi sähköpostilla. Viive aktivoinnissa on 0-2 arkipäivää. Mikäli sähköpostisi on vaihtunut tai et ole aiemmin antanut sitä meille, ilmoitathan käyttämäsi osoitteen asiakaspalveluun, jotta saat Heltin palvelut käyttöösi ilman lisäveloituksia.

Jotta Helt-palvelun käyttönotto olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, tutustuttehan etukäteen tämän linkin takana oleviin käyttöönottovideoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli ratkaisu ongelmiin ei löydy kumpaakaan kautta, teknisissä ongelmissa avustaa Heltin tekninen tuki.   Jos rekisteröitymisen jälkeen Fit Kunnon, Fit Hyrylän tai Locomotionin kanavat näkyvät sinulle maksullisina, ilmoitathan rekisteröityessäsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen oman klubisi asiakaspalveluun, niin päivitämme käyttöoikeuden sähköpostillesi.

Onlineryhmäliikuntatunnit sisältyvät kaikkien aktiivisten asiakkaidemme jäsenyyteen, kunnes vallitseva tilanne on rauhoittumaan päin, minkä jälkeen onlineryhmäliikunta tulee kuulumaan vain asiakkaille, joilla on ryhmäliikunta-asiakkuus. Aktiivisille asiakkaille Helt-palvelumme sisältyvät siis jäsenhintaan, joten maksutietoja ei tarvitse tarvitse missään vaiheessa lisätä palveluun.

Vielä kerran kiitämme asiakkaitamme palautteista! Toivomme saavamme palautteita myös jatkossakin, jotta online-palvelumme kehittyisivät vieläkin paremmaksi asiakkaitamme varten. Palautetta voi jättää joko suoraan Helt-palvelun kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu.fitkunto@hyvakunto.com , hyryla@olefit ja helt@locomotion.fi

Onlinepalveluitamme täydentääksemme olemme avanneet aktiivisille asiakkaillemme myös välinevuokrapörssin. Vuokrapörssiin pääset tästä.

 

Kehittävin terveisin,

Janne Virtanen
0503759059
janne.virtanen@hyvakunto.com

Toimitusjohtaja ole.fit
Haaga – Ärrävaara – Malminkartano – Oitti – Tervakoski – Hyrylä

Toimitusjohtaja Locomotion Riihimäki

Toiminnanjohtaja
Hyvä Kunto Kuntokeskukset

Jaa artikkelia