Hae Jokelan Hyvä Kunnon asiakaspalveluvastaavaksi!

HALUAISITKO OMAN KUNTOKESKUKSEN JOHDETTAVAKSESI?

shutterstock_481675270

Jokelan Hyvä Kunto etsii myyntihenkistä ja energistä asiakaspalveluvastaavaa! 

 

Jokelan Hyvä Kunto on alueen johtava liikunta- ja hyvinvointikeskus Jokelan sydämessä. Keskus tarjoaa palveluita kaikentasoisille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille asiakkaille. Kuntosali, ryhmäliikunta, toiminnallinen harjoittelualue ja Personal Trainer -palvelut motivoivat asiakasta kohti tavoitteita. 

Tärkein asia keskuksessa on kuitenkin siellä tarjottava palvelu, ja tämä korostuu etenkin pienemmillä paikkakunnilla. 

Etsimme henkilöä, joka on kuin kuntokeskus itse ja sitoutuu pyörittämään keskusta koko sydämellä. Etsimme juuri oikealla asenteella olevaa asiakaspalveluvastaavaa, joka on valmis kasvamaan kuntokeskuksen mukana. Tietysti on plussaa, jos sinulla on kokemusta liikunta-alasta, myyntityöstä ja asiakaspalvelusta, mutta se ei ole tässä haussa edellytys, vaan asenne ja tahto kehittyä ratkaisevat!

Unelmoitko sinä kuntokeskuksesta, jota voit kehittää ja kasvattaa kuin omanasi? Haluatko työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa? Oletko valmis ottamaan tämän keskuksen asiakkaat ja haasteet sen kasvattamisesta vastaan?
Jos vastasit kyllä, niin saatat hyvinkin olla se henkilö, jota etsimme! 

Työnkuvasi keskuksessa olisi motivoivan monipuolinen. Asiakashankinta, asiakaspalvelu ja kuntokeskuksen ylläpitotyöt kuuluvat sinun arkeesi. Sinun tulee olla myyntihenkinen ja ykköstavoitteena pitää olla kuntokeskuksen asiakasmäärän kasvattaminen. Tähän paikkaan valittu henkilö tulee saamaan perusteellisen myyntikoulutuksen alan parhailta tekijöiltä.  

Jokelan Hyvä Kunto on osana jo Suomen kolmanneksi suurimmaksi kotimaiseksi kuntosaliketjuksi kasvanutta konsernia, joten ketjun tuki- ja koulutusmahdollisuudet ovat erittäin laajat.

Palkkauksena on motivoiva pohjapalkka + provisio.

Tässä tehtävässä saat määritellä itse, kuinka paljon haluat tienata. Motivoivaa, eikö?

Pohjapalkkasi muodostuu asiakaspalvelu-, sekä kuntokeskuksen ylläpitotehtävistä. Lisäksi olemme kehittäneet motivoivan kasvumallin, jossa pohjapalkkasi osuus kasvaa kuntokeskuksen asiakasmäärän kasvaessa.

Koska tehtäväsi on kasvattaa kuntokeskusta, niin osa palkastasi tulee asiakashankinnasta myyntiprovisioina. Myyntiprovisiot tavoitteen mukaisesta onnistumisesta voivat olla hyvinkin tuntuvia.

Etsimme henkilöä, joka panostaa keskukseen täysipäiväisesti, mutta työsopimusmallimme antaa mahdollisuuden myös joustavaan työskentelyyn, jolloin viikkotunnit voidaan sopia tarpeen mukaisesti 30-40h/viikko.

Koetko tätä hakemusta lukiessasi polttavaa halua kehittyä ja menestyä? Jos vastasit kyllä, niin älä enää epäröi, vaan jätä hakemus ja ota vastaan tämä ainutlaatuinen mahdollisuus oman kuntokeskuksen pyörittämisestä!

Toimi nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haku avoinna 10.3.2020 asti. 
Työ alkaa 6.4.2020.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV.
Janne Virtanen
050-3759059
janne.virtanen@hyvakunto.com

Jaa artikkelia