Fit Park Lapsiparkki

Myös lapset viihtyvät Fit Parkissa

Fit Park on koko perheen liikuntakeskus – myös lapsille löytyy tekemistä! Sillä välin, kun vanhemmat ovat salilla tai jumpilla, löytyy lapsille paikka lapsiparkista.

Lapsiparkki on avoinna arki-iltaisin. Lapsiparkissa on aina paikalla vastuullinen lastenhoitaja, joka järjestää lapsille aktiviteetteja sillä välin, kun vanhemmat ovat treenailemassa.

Lapsiparkissa mm. leikitään erilaisia leikkeja, rakennetaan majoja, piirretään ja väritellään kuvia sekä askarrellaan ja luetaan kirjoja. Sekä lasten, että vanhempien toiveet päivän ohjelmasta huomioidaan, vain mielikuvitus on rajana!

Lapsiparkki sisältyy kaikkiin Fit Park- jäsenyyksiin ilman lisäkustannusta.

Omaa aikaa Matkailukeskus Sveitsin asiakkaille!

Fit Park Sveitsi tarjoaa omaa aikaa kaikille Sveitsissä vieraileville, miltä kuuloistaisi lastenhoito mm. elokuvan tai ala´carten ajaksi?
Nyt sinulla on mahdollisuus varata lastenhoitopalvelu Fit Parkin lapsiparkista vierailusi ajaksi 13€/hoitokerta/lapsi, sisarukset -50%.

-Lapsiparkin alaikäraja on 3kk
-Paikkoja yhteensä 10. Alle 12kk lapsia otamme yhden kerrallaan.
-Max hoitoaika on 2.5h
-13€ sisältää yhden lapsen hoidon, sisarukset -50%. Samalla hinnalla saat myös kuntosalin ja virtuaaliryhmäliikuntojen käyttöoikeuden.

Lapsiparkin varaukset Fit Parkin asiakaspalvelusta, puh. 050 577 2008 (avoinna ma-to klo 15-19, pe klo 9-13).

Lapsiparkin aukioloajat:

Tällä hetkellä ei valitettavasti järjestetä lastenhoitopalvelua. Lapsiparkki on kuitenkin käytettävissä itsenäisesti vanhemman vastuulla.

Fit Park Sveitsin jäsenille lapsiparkki sisältyy jäsenyyteen.


Lapsiparkin toimintaohjeet jäsenillemme:

Lapsiparkin varaukset tehdään klubin vastaanottotiskillä sijaitsevaan varauskansioon. Kansioon merkitään lapsen nimi, ikä ja vanhemman puhelinnumero. Jokaiselle päivälle on oma sivu kansiossa. Aukioloajat löydät myös kansion etusivulta. Varauksia voi tehdä max 2 viikkoa eteenpäin. Mikäli et pääse tekemään varausta kansioon, voit jättää varauksen edellisenä päivänä vastaanottoon, puh. 050 577 2008.

Peruuttaessasi varauksen, vedä lapsen nimi ja muut tiedot siististi yli kynällä/pyyhi pyyhekumilla. Peruutuksen voit tehdä myös puhelimitse asiakaspalveluun, puh. 050 577 2008. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen lapsiparkin aukeamista.

Huomioithan, että lapset ovat aina lapsiparkissa vanhemman vastuulla. Ongelmatilanteissa lapsiparkin työntekijä hakee vanhemman paikalle.

Aukioloaikojen ulkopuolella parkki on myös käytettävissä vanhemman vastuulla. Siivoattehan jälkenne. Huomioittehan myös, että lapset eivät saa poistua parkista itsekseen. Lapset eivät saa myöskään kulkea ilman vanhempaa salilla.

Omia eväitä ja leluja saa tuoda parkkiin. Käyttehän vessassa ennen hoitoon tulemista.