Fit Kunto Villatehdas uudistuu!

Hyvinkää_3D_2
Aivan mahtavia uutisia! Kesän 2020 aikana olemme tehneet mittavan kehityssuunitelman Fit Kunto Villatehtaan kehittämiseksi. Suunnitelmat ovat nyt valmiina ja tässä tiedotteessa kerromme miten sinun kuntokeskuksesi kehittyy vielä entistäkin laadukkaamaksi.

1. Uusi lähialueen upein toiminnallisen harjoittelun sali – RYSKE ZONE – avataan syksyn 2020 aikana!
 -Yhteistyössä laitetoimittajien ja alan parhaiden tuotekehitteliöiden kanssa olemme suunnitelleet sinua varten elämyksellisen toiminnallisen harjoittelun salin,
 jossa voit tehokkaasti treenata omatoimisesti, valmentajan kanssa, tai Personal Trainerimme ohjaamissa pienryhmissä.
 -RYSKE ZONE:sta tulet löytämään huippulaadukkaat välineet, sekä mahtavia uutuuslaitteita, jolla harjoittelusi saadaan täysin uudelle tasolle!
 -RYSKE ZONE:n piirustukset ovat nähtävillä verkkosivuillamme. Piirustukset ovat kuitenkin vielä kuvituskuvia ja lopullinen lopputulos tulee olemaan odotettua
 upeampi, joten tätä kannattaa odottaa innolla!

2. Kehittyvä ryhmäliikuntatoimintamme
 -Jatkossa keskitämme kaiken ryhmäliikuntatoimintamme Hyvinkään alueella Fit Kunto Villatehtaalle. Tämä antaa meille mahdollisuuden tuottaa entistäkin monipuolisempaa ja suurempaa asiakasmäärää palvelevaa ryhmäliikuntapalvelua.
 -Ryhmäliikuntatilamme kehittyvät! Syksyn 2020 aikana parannamme ryhmäliikuntatilamme viihtyvyyttä. Teemme myös jatkuvasti töitä ryhmäliikunnan kehittämisen eteen ja tulevaisuudessa tulemme tuottamaan elämyksellistä ryhmäliikuntaa. Lisäkehityksestä tiedotamme tulevaisuudessa!

3. Online-palvelut
 -Jatkossa Fit Kunto Villatehdas toimii koko Hyvä Kunto -ketjun livestriimaus keskittymänä. Tämä tarkoittaa sitä, että keskuksessamme tullaan tuottamaan entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa online-ryhmäliikuntaa.
-Keskittämällä online-palvelut, voimme myös kohdistaa koko ketjun resurssit yhteen pisteeseen. Näin ollen online-palveluiden laatu kehittyy ja harjoittelukokemuksesta tulee parempi.
 -Keskittämällä voimme myös huolehtia, että tuntien kuvaus ei aiheuta käyttöhaasteita paikan päällä harjoitteluun.

4. Yhteistyö kiinteistön kanssa
 -Kehitystyötä olemme tehneet yhdessä Villatehtaan kiinteistön kanssa. Tulevaisuudessa sinun on mahdollista kulkea kuntokeskukseemme myös toisen kulkuoven kautta, joka aukeaa Villatehtaan toiselle puolelle eli Kutomokadun puolelle. Näin ollen myös asiakkaat, jotka asuvat Kutomokadun puolella, tai sen läheisyydessä, voivat helposti tulla keskukseemme toisen kulkuoven kautta. Uusi kulkukäytävä mahdollistuu, kun kehitämme toiminnallista harjoittelua siirtämällä nykyiset Ryskesalin harjoittelupisteet uuteen RYSKE ZONE:n.

Kehitystoimet ja tulevaisuuden upeat toimintasuunitelmat ovat mahdollistaneet uskolliset asiakkaamme, jotka aktiivisesti kertovat hyviä kehitysidoita asiakaspalveluumme, sekä ovat pysyneet uskollisesti maksavana asiakkaana myös läpi tämän haastavan ajanjakso. Tämä mittava kehitystyö ei olisi mahdollista ilman asiakkaidemme tukea. Kuntokeskuksemme kiittää asiakkaitaan ja toivoo myös jatkossa saavan näitä hyviä kehityspalautteita ja -ideoita!

 Kannusta myös kaverisi mukaan meidän kehittyvään ja laadukkaaseen treeniyhteisöön!

 Kehittävin terveisin,
 Toiminnanjohtaja Janne Virtanen, sekä koko Fit Kunnon väki
 Lisätietoja: 050 375 9059

Varaa veloitukseton tutustumiskäynti, jossa esittelemme sinulle tarkemmat suunnitelmat upeasta RYSKE ZONE:sta,
sekä tarjoamme kuntokonsultaation, jonka pohjalta autamme sinut alkuun!

Jaa artikkelia