Fit Kunto Villatehdas nyt avoinna 24/7 ajanvarauksella!

Arvoisat asiakkaamme,

Aluehallintovirasto (AVI) on asettanut poikkeuslain 58g voimaan vielä toiseksi 2 viikon jaksoksi eli 28.3.2021 asti.

Me Fit Kunto Villatehtaalla olemme vain sinun liikuttamistasi varten, ja siksi olemme päivittäneet toimintasuunnitelmamme niin, että voimme liikuttaa sinua jatkossa 24 tuntia vuorokaudessa.

Kuntokeskuksemme on päivittänyt kulunhallintajärjestelmäämme, sekä valvontajärjestelmiä siten, että nyt tämä on mahdollista. Tässä sinulle ohjeet kuinka pääset harjoittelemaan ympäri vuorokauden:

Olemme tehneet tarvittavat järjestelyt, jotta harjoittelusi ja toimintamme on täysin turvallista, sinua varten. Luethan ohjeet ja järjestelyt tarkasti.

1. Ajanvarausjärjestelmämme löydät tästä linkistä:
http://176.72.241.108/cgi-bin/WebAikuri.exe/Index

2. Mikäli et ole vielä luonut itsellesi tunnuksia ajanvaraukseen, tee se nyt!
Ohjeet ajanvarausjärjestelmän käyttöön löydät tästä: https://hyvakunto-com.hel6.wp-cloud.dev/kuntosalin-varaukset-fit-kunto/

3. Kuntoilemaan pääset vain voimassa olevalla ajanvarauksella.
Kuntokeskuksemme ovet ovat koodattuna siten, että pääset sisälle vain voimassa olevalla ajanvarauksella.

4. Vuorollesi pääset vasta vuorosi alettua.
Esim. varauksesi alkaessa klo 14:00 pääset ovesta sisään tasan klo 14:00, etkä minuuttia aikaisemmin. HUOM! JOKAISEN ASIAKKAAN TULEE KUITATA ITSENSÄ SISÄLLE ULKO-OVEN LUKIJASTA!

5. Ulko-ovemme lukija tunnistaa korttisi ja kuittaa sinut saapuneeksi vuorollesi.
Vuorolle tulee saapua 15 min sisällä vuorosi alettua. 15 minuutin jälkeen ovet sulkeutuvat ja vuorosi katsotaan käyttämättömäksi, ja käyttämättömästä vuorosta seuraa varauskielto. Mikäli et pääse varaamallesi vuorolle, muista perua se yhtä tuntia aikaisemmin omasta varauskalenteristasi. Myöhäisemmät peruutukset tulee tehdä puhelimitse asiakaspalvelustamme.

6. Vain 1 asiakas kerrallaan ovesta sisään!
Kirjautuessasi kuntokeskukseen, et saa päästää ketään sisälle samalla ovenavauksella. Jokaisen tulee kirjautua sisään omalla vuorollaan ja omalla oven avauksella. Mikäli päästät samalla avauksella toisen henkilön sisälle, seuraa sääntöjen rikkomisesta sanktiomaksu.

7. Varattavissa olevat vuorot ovat 90 min mittaisia.
Kuntoiluaikaa tästä on 60 min ja tiloista pitää poistua 15 min sisällä kuntoiluaikasi päätyttyä, jotta tila varmasti tyhjenee seuraavaan vuoroon mennessa ja seuraava vuoro pääsee sisälle turvallisesti. Pieni osa varattavista vuoroista ovat 60 min mittaisia. Lyhyemmällä vuorolla kuntoiluaika on 45 min, ja tiloista pitää poistua 5 min sisällä kuntoiluaikasi päätyttyä. Mikäli ylität harjoitteluaikasi, seuraa siitä rangaistus sekä sanktiomaksu.

8. Rangaistus sääntöjen laiminlyönnistä on 99 € sanktiomaksu, sekä kortin väliaikainen tai pysyvä jäädyttäminen.

Kuntokeskuksemme valvoo ja varmistaa järjestelyidemme toimivuuden.

-Uusi ajanvarausjärjestelmä ja kulunvalvonta on toiminnassa nyt.
-Kuntokeskuksemme henkilökunta seuraa ohjeiden noudattamista kameravalvonnalla ja pistotarkastuksilla.
-Suoritamme usein satunnaisia pistotarkastuksia, joten varauduthan esittämään avainkorttisi ja henkilöllisyytesi.

Asiakkailtamme toivomme saumatonta yhteistyötä, ymmärrystä ja tukea tänä haastavana ajanjaksona. Sinun jäsenmaksusi on keskuksemme ainoa tulonlähde ja toivomme, että ylläpidät sitä, jotta toimintamme palautuessa voimme jatkaa sinun liikuttamistasi laadulla, energialla ja rakkaudella.

Mikäli olet irtisanonut, tai tauottanut asiakkuutesi poikkeusajan aukioloaikojen takia, voit helposti perua taukosi, tai irtisanomisesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.fitkunto@hyvakunto.com.

Mikäli olet uusi asiakas ja haluat liittyä jäseneksemme, voit tehdä sen helposti verkkokaupastamme: https://fitkuntovillatehdas.mycashflow.fi/

Haluatko tulla veloituksetta tutustumaan?
Varaa aika soittamalla meille, puh 050 370 1590 / Sina Svanborg

Yhteistyöstä kiittäen Toiminnanjohtaja Janne Virtanen yhdessä Fit Kunto Villatehtaan henkilökunnan kanssa.

Jaa artikkelia