Fit Kunto Villatehdas 4 vuotta!

Hyvinkään suurin ja monipuolisin kuntokeskus täyttää 4 vuotta! Tämän kunniaksi järjestämme synttäriviikon 21.-25.10.2019.

Fit Kunto 4 v synttäriviikko

Hyvinvointia, energiaa, liikkuvuutta, hoitoja, tuloksia, hieman hikeä ja paljon onnistumisen tunteita! Näistä asioista asiakkaamme ovat nauttineet jo 4 vuoden ajan! 

Mikä on menestyksemme salaisuus? Se on yksinkertaisesti välittäminen ja vastuullisuus. 
Kuntokeskuksemme päätarkoitus on liikuttaa asiakasta, jotta hän pysyy terveenä ja ennaltaehkäistä tulevia sairauksia. Fit Kunnossa olemme panostaneet korkeaan laatuun, niin tiloissa kuin palvelussa. Kun puitteet ja palvelu on viimeisen päälle, niin sinun on helpompi tehdä päätös aloittamisesta, sekä ylläpitää motivaatiota myös silloin, kun liikkumaan lähteminen tuntuu vaikealta.

Vaikka päätarkoitus onkin liikuttaa hyvinvointiliikkujia, niin puitteet ovat ensiluokkaiset myös urheilijalle ja kovaan treenaamiseen!

Oli siis tarpeesi ja tavoitteesi mikä vain, niin meillä onnistut!

 Synttäriviikon 21. -25.10. ajan avoimet ovet ja huipputarjous!

 Synttäriviikon aikana jokainen keskuksemme on avoinna veloituksetta, joten tule toteamaan itse, mikä on menestyksemme salaisuus!
 

ALOITA KANSSAMME NYT!
-Koko loppuvuosi -50%
-Liittyminen 0€
-EI PITKÄÄ SITOUTUMISTA!

(Tarjous voimassa vain synttäriviikon 21. – 25.10.2019)

Tutustu viikon ohjelmaan tästä linkistä, sekä kurkista laadukkaaseen keskukseen alla olevasta videosta:
Fit Kunto Villatehdas

https://www.youtube.com/watch?v=Zs0zjLkjquM

 

Synttäriviikon ajan asiakaspalvelumme päivystää ma-to klo 15-19 ja asiakasneuvojamme on sinua vastassa ajanvarauksella ma-to klo 11-19 ja pe 9-17

Lisätiedot:
Joona Piirainen puh.  050 476 6469

Aloitetaan tästä!

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kutsuu sinut veloituksetta tapaamiseen, jossa teemme sinulle kuntokonsultaation ja tarjouksen juuri sinulle sopivasta asiakkuudesta. Älä enää epäröi, vaan anna meidän auttaa. Yhteystietojen jättäminen ei edellytä ostopäätöstä, eikä tietojasi käytetä muuhun kuin tapaamiskutsuun.

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Millä klubilla haluat harjoitella?

   

  Fit Kunto Villatehdas kuuluu osaksi Hyvä Kunto Kuntokeskukset -konsernia, joka on liikuttanut menestyksekkäästi suomalaisia jo yli 32 vuoden ajan. Luota sinäkin siis kokemukseen ja laatuun! Hyvä Kunto on kotimainen perheyritys since 1987.

  Tarjous vain asiakkaille, joilla ei ole voimassaolevaa asiakkuutta Hyvä Kunto Kuntokeskuksilla, edellyttäen vähintään yhtä normaalihintaista kalenterikuukautta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/tutustumislahjakortteihin. 

  Jaa artikkelia