Asiakastiedote Hyvä Kunto Riihikallion asiakkaille

Arvoisat Hyvä Kunto Riihikallion asiakkaat, 

Hyvä Kunto Tuusula on tehnyt yrityskaupan, jonka johdosta Hyvä Kunto Riihikallio ja Hyvä Kunto Hyrylä yhdistyvät uudeksi upeaksi liikuntakeskukseksi nimeltä Fit Hyrylä. Uusitut kuntoilutilat sijaitsevat osoitteessa Kauppatie 13, 04300 Tuusula. 

 

Fit Hyrylä tulee tuomaan sinulle paljon positiivisia uutuuksia, joiden avulla kunnostasi ja hyvinvoinnistasi huolehtiminen on entistäkin helpompaa ja hauskempaa. Uusi keskus kuuluu osaksi yhtä Suomen suurinta kuntosaliketjua nimeltä Ole.Fit. Tutustu keskuksiimme osoitteessa www.ole.fit. 

 

Fit Hyrylä aloittaa toimintansa täysillä 1.1.2020 alkaen ja toivotamme sinut tervetulleeksi uusiin tiloihin! 

Uudistuksen myötä sinua odottaa vuoden vaihteessa mm. seuraavat uudistukset: – Uudistettu isompi kuntosali monipuolisemmalla laitekannalla – Treenin jälkeen käytössäsi on perinteiset, sekä infrapunasaunat – Edullisempi ja selkeämpi hinnoittelu – Ei enää sitovia jäsensopimuksia – Ei enää vuosimaksuja – Suomen nopeinten kasvava brändi-ilme ja sen tuomat asiakasedut – Olemme avoinna sinua varten 24/7! 

 

Kyllä, luit oikein! Kuntoilumahdollisuutesi kehittyvät, jäsenmaksusi jatkuvat edullisempana, ja sopimusehdot ovat paljon joustavammat. Ole.Fit -asiakkuuksissa sitoudut vain liikkumaan, etkä maksa vuosimaksuja tai avausmaksuja. Voit siis halutessasi joustavasti pitää taukoa esimerkiksi loma-aikana! 

 

Sinulle Express Riihikallion aktiivinen asiakas, tarjoamme tammikuun treenit 0€, sekä jäsenmaksusi vuoden 2020 ajaksi 24,95€/4vko!  

 

Uusi asiakkuutesi ei edellytä sinulta pitkää sitoutumista! Uusi asiakkuutesi on toistaiseksi voimassa oleva, jonka voit halutessasi keskeyttää haluamallesi ajanjaksolle, tai irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. 

Liikuntamaksu 24,95€/4vko sisältää Fit Hyrylän kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden 24/7. 

Halutessasi voit ostaa myös vuosikortin, jolla saat liikuntasi vielä edullisemmin! Vuosikortti kuntosali 24/7 249€ Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä asiakkuuteesi vuoden 2020 ajaksi Fit Hyrylän ryhmäliikunnat erikoisedullisesti vain +10€/4vko 

 

Uusi edullinen hinta, sekä erikoistarjoukset on tarkoitettu vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakkuus Express Riihikalliossa. Vuosikortti, sekä ryhmäliikuntatarjous voimassa 31.1.2020 asti. 

Treenioikeutesi nykyiseen Hyvä Kunto Hyrylän keskukseen aktivoituu 28.11.2019 alkaen.  Tulethan ensimmäisen kerran asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteessa, jotta voimme varmistaa korttisi toimivuuden. 

Hyvä Kunto Hyrylän asiakaspalvelu: ma-to klo 15-19 pe klo 12-16 Käyntiosoite: Kauppatie 13, 04300 Tuusula 

Muutos on sinulle, asiakkaamme, erittäin helppoa! Veloituksettoman tammikuun jälkeen hintasi muuttuu automaattisesti ja nykyinen laskutustapasi toimii normaalisti. Mikäli sinulla on Hyvä Kunnon Platinakortti, johon sisältyy useampi keskus, sekä uimala, niin asiakkuutesi jatkuu normaalisti samalla hinnalla ja ehdoilla myös uudistuksen jälkeen. Voit siis huoletta jatkaa treenaamista uusissa tiloissa ja nauttia uuden Fit Hyrylän tuomista parannuksista ilman vaivaa.  

Mikäli haluat lisätietoja uusista asiakkuuksista, tai vaikka ostaa vuosikortin edullisesti, niin entuudestaan tutut kasvot palvelevat sinua Hyvä Kunto Hyrylän asiakaspalvelussa myös uuden Fit Hyrylän asioissa. Mikäli et halua jatkaa uusissa upeissa tiloissa, niin ilmoitathan meille siitä osoitteeseen asiakaspalvelu.tuusula@hyvakunto.com. 

Kehitystyötä tehdään parhaillaan mm. tilojen remontti- ja laiteuudistusten, sekä alkuvuoden ryhmäliikuntakalenterin parissa. Uudistuksista tiedotamme sosiaalisessa mediassa, sekä pian avattavilla Fit Hyrylän verkkosivuilla. 

Fit Hyrylän löydät sosiaalisesta mediasta ositteesta https://www.facebook.com/Fithyryla. Käy pian tykkäämässä meistä! Uudet verkkosivumme ovat juuri työn alla, ja keskus lisätään sivustolle www.ole.fit aivan lähipäivinä. Fit Hyrylä tulee olemaan meidän kaikkien kuntokeskus, jossa tärkeimmässä asemassa on asiakas!  

 

Uudistavin terveisin: Fit Hyrylän Toimitusjohtaja  Janne Virtanen 0503759059 

Jaa artikkelia