Asiakastiedote Hyvä Kunto Hyrylän asiakkaille.

Arvoisat Hyvä Kunto Hyrylän asiakkaat. 

Hyvä Kunto Tuusula on tehnyt yrityskaupan, jonka johdosta Sinua odottaa vuodenvaihteessa uusi liikuntakeskus Fit Hyrylä!  

Fit Hyrylä tulee tuomaan sinulle paljon positiivisia uutuuksia, joiden avulla kunnostasi ja hyvinvoinnistasi huolehtiminen on entistäkin helpompaa ja hauskempaa. Uusi keskus kuuluu osaksi yhtä Suomen suurinta kuntosaliketjua nimeltä Ole.fit. Tutustu keskuksiimme osoitteessa www.ole.fit. 

Fit Hyrylä aloittaa toimintansa 1.1.2020 osoitteessa Kauppatie 13 04300 Tuusula, eli nykyisen Hyvä Kunto Tuusulan tiloissa.  

Uudistuksen myötä sinua odottaa vuoden vaihteessa mm. seuraavat uudistukset: 

-Reilusti parannellut kuntoilutilat -Edullisempi ja selkeämpi hinnoittelu -Ei enää sitovia jäsensopimuksia -Uusia ryhmäliikuntatunteja alan johtavan palveluntuottajan tarjoamana -Suomen nopeiten kasvava brändi-ilme ja sen tuomat asiakasedut. 

Kyllä, luit oikein! Kuntoilumahdollisuutesi kehittyvät, ja jäsenmaksusi jatkuu voimassa olevaa hinnastoa edullisempana, sekä sopimusehdot ovat paljon joustavammat. Ole.fit-asiakkuuksissa sitoudut vain liikkumaan, etkä maksa vuosimaksuja. Voit siis halutessasi joustavasti pitää taukoa esimerkiksi loma-aikana! 

Päivittyvät hinnat ovat 3.1.2020 alkaen seuraavat: -Kuntosali ja ryhmäliikunta 49,95€/4vko -Kuntosali 24/7 39,95€/4vko -Opiskelija/Eläkeläinen 34,95€/4vko -Päiväkortti ma-pe 00.00-15.00 19,95€/4vko 

Halutessasi voit ostaa myös vuosikortin, jolla saat liikuntasi vielä edullisemmin! Vuosikortti kuntosali ja ryhmäliikunta 499€ Vuosikortti kuntosali 24/7 399€ 

Muutos on sinulle, asiakkaamme, erittäin helppoa! Vanha korttisi toimii normaalisti uudessa keskuksessa ja 1.1.2020 alkaen hintasi päivittyy nykyisen asiakkuustason mukaisesti automaattisesti. Mikäli sinulla on Hyvä Kunnon Platinakortti, johon sisältyy useampi keskus sekä uimala, niin asiakkuutesi jatkuu normaalisti samalla hinnalla ja ehdoilla myös uudistuksen jälkeen. Voit siis huoletta jatkaa treenaamista nykyisissä tiloissa ja nauttia uuden Fit Hyrylän tuomista parannuksista ilman vaivaa.  

Mikäli haluat lisätietoja uusista asiakkuuksista tai vaikka ostaa vuosikortin edullisesti, niin entuudestaan tutut kasvot palvelevat sinua Hyvä Kunto Hyrylän asiakaspalvelussa myös uuden Fit Hyrylän asioissa. 

Kehitystyötä tehdään parhaillaan mm. tilojen remontti- ja laiteuudistusten sekä alkuvuoden ryhmäliikuntakalenterin parissa. Uudistuksista tiedotamme sosiaalisessa mediassa sekä pian avattavilla Fit Hyrylän verkkosivuilla. 

Fit Hyrylän löydät sosiaalisesta mediasta ositteesta https://www.facebook.com/Fithyryla. Käy pian tykkäämässä meistä! Uudet verkkosivumme on juuri työn alla, ja keskus lisätään sivustolle www.ole.fit aivan lähipäivinä.  

Fit Hyrylä tulee olemaan meidän kaikkien kuntokeskus, jossa tärkeimmässä asemassa on asiakas!  

Uudistavin terveisin
Fit Hyrylän Toimitusjohtaja 
Janne Virtanen 0503759059 

Jaa artikkelia