Asiakastiedote Fit Park Sveitsi 5.3.2021

Arvoisat asiakkaamme,

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) laajentaa määräystä tilojen rajoittamisesta koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle 8.-14.3.2021 väliselle ajalle. Kuntokeskuksemme saa olla auki erikoisjärjestelyin myös vallitsevassa tilanteessa, mutta tarvitsemme sinulta, asiakkaamme, nyt huolellisuutta sekä ymmärrystä.

Sinun asiakkuutesi ja liikkuminen on meille kaikkein tärkein asia, siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta voisimme tarjota palvelumme sinulle myös nyt!

Jotta saamme olla avoinna, tulee meidän tehdä seuraavat järjestelyt:

Aluehallintovirasto (AVI) on linjannut, että kuntokeskuksemme eri osioissa saa olla maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan ja meidän tulee huolehtia sekä valvoa, että yli 10 ihmisen tilanteita ei saa tulla missään tilanteissa.

Tarkennettuna tämä tarkoittaa, että voimme ottaa kuntosalillemme 10 asiakasta kerrallaan. Kuntosalin ajanvarausjärjestelmä on tekeillään, ja julkaisemme sen heti, kun se on valmis.

Kuntosalille voi tulla myös ilman ajanvarausta aukioloaikoinamme, mutta suosittelemme erittäin vahvasti aina tekemään ajanvarauksen, sillä henkilökuntamme valvoo asiakasmäärää, eikä asiakasmäärä missään tilanteessa voi ylittyä. Varausohjeet,  sekä lisäohjeita saatte heti toimintamallin valmistuttua.

Jotta voimme taata turvallisuuden, niin henkilökunta valvoo aina tilannetta. Tästä syystä myös saliharjoittelu joudutaan rajaamaan aukioloaikoihin, jotka laajensimme tälle poikkeusajalle sinua varten seuraavasti:

Fit Park Sveitsin aukioloajat 8.3.-14.3.2021:
Ma-to 12:00-20:00
Pe 09:00-17:00

AVASIMME MYÖS RAJAT HYVINKÄÄLLÄ! Poikkeusaikana sinulla on myös mahdollisuus treenata Fit Kunto Villatehtaalla, tai Keskustan Hyvä Kunnossa. Kuntosalin varausohjeet ja käyttöoikeuden aktivointi kuntokeskuksen asiakaspalvelusta.

Fit Kunto Villatehtaan aukioloajat 8.3.-14.3.2021:
Ma-To 09:00-20:00
Pe klo 09:00-19:00
La klo 10:00-14:00
Asiakaspalvelun yhteystiedot: 040 047 0809 ja asiakaspalvelu.fitkunto@hyvakunto.com

Keskustan Hyvä Kunnon aukioloajat 8.3.-14.3.2021:
Ma-to 12:00-20:00
Pe 09:00-17:00
Asiakaspalvelun yhteystiedot: 050 375 9036 ja asiakaspalvelu.hyvinkaa@hyvakunto.com

Parantolan Hyvä Kunto on suljettuna 8.3.-14.3.2021.

Pukutilat ovat poikkeusajan käytössä vain vaatesäilytystä varten. Tulethan kuntosalille liikuntavarusteet valmiiksi puettuna. Suihkut on suljettu.

 

Lapsiparkki on valitettavasti suljettu poikkeusaikana.

 

Tiloissamme on myös tarkat ohjeet hygieniasta ja turvaväleistä, joita tulee aina noudattaa! Tehdäänhän saumatonta yhteistyötä, jotta saamme olla auki myös jatkossakin.

Lisäksi tarjoamme myös online-liikuntaa, johon pääset tästä linkistä. 

 

Haluamme painottaa, että tilanne on kuntokeskukselle erittäin haastava ja virastojen viestintä sekavaa ja epävarmaa. Emme voi olla varmoja, tuleeko tilanteeseen nopeitakin muutoksia, mutta teemme joka päivä parhaamme sinun hyväksi.

Tilanne on keskuksellemme myös taloudellisesti vähintään yhtä haastava kuin viime kevään pandemiatilanne, siksi pyydämme sinulta ymmärrystä sekä tukeanne!
Jäsenmaksunne on ainut keskuksemme tulonlähde ja huolimatta rajoituksista, kaikki kustannukset pysyvät samoina. Siksi kiitämme jo etukäteen, että maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä.

Jokainen asiakkuus on meille tärkeä, sillä vain taloudellisesti vakaa kuntokeskus voi taata turvallisen ympäristön henkilöstölleen ja tuottaa upeita liikuntahetkiä asiakkailleen myös tulevaisuudessa. Siksi pyytäisimme sinua harkitsemaan seuraavia asioita:

1. Jos mietit asiakkuutesi lopettamista, niin älä tee sitä, vaan ole yhteydessä henkilökuntaamme ja etsitään yhdessä ratkaisu liikuntasi jatkumiselle.

2. Jos mietit asiakkuutesi tauottamista vallitsevan tilanteen johdosta, niin älä tee sitä, vaan anna tukesi keskukselle ja ota meidän online-palvelumme käyttöön.

3. Jos mietit liikuntaharrastuksen aloittamista, niin ole meihin yhteydessä. Kerromme, miksi olemme alueemme paras ja turvallisin kuntokeskus.

4. Jos koet, että et saa harrastuksestasi riittävästi irti yksin, niin ota yhteys Personal Traineriimme. Personal Trainerin kanssa voit harjoitella myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Kuntokeskuksena me haluamme olla paljon muutakin kuin liikuntapaikka. Me haluamme olla yhteisö, joka ratkaisee vallitsevan tilanteen, tai minkä tahansa muun haasteen yhteistyöllä.

Ystävällisin terveisin
Toiminnanjohtaja Janne Virtanen yhdessä Fit Park Sveitsin henkilökunnan kanssa

Jaa artikkelia