Asiakastiedote 31.10.22 Ole.Fit uudistuksesta osoitteessa Uudenmaankatu 29

Arvoisat asiakkaamme!

Uusi Ole.Fit toimipiste avataan nykyisen Keskustan Hyvä Kunnon tiloihin alkuvuodesta 2023. Tässä tiedotteessa kerromme tulevasta remontista, sen aikataulusta, laiteuudistuksista, sekä yhteisasiakkuudesta Fit Hyvinkään kanssa.

Kaksi toimipistettä täydentämään toisiaan!
Uusi kuntokeskuksemme tulee olemaan iso, avara ja monipuolinen kuntosali kahdessa kerroksessa.
 
Marraskuun aikana aloitamme tiloissa remontin. Yläkerran kuntosali tullaan uudistamaan täysin muokkaamalla pohjaratkaisua isosti avarammaksi ja toimivammaksi, sekä lisäämällä viihtyvyyttä ja tunnelmaa. Yläkerran pohjakuvat ovat jo nähtävissä asiakaspalvelussamme.
 Alakerrassa tulemme toteuttamaan Ole.Fit brändi-ilmeen mukaisen seinien maalauksen, sekä yleistä tunnelmaa parantavaa pintaremonttia.
 
Myös laitekantaa uudistetaan todella paljon. Tiloissamme tulee olemaan parhaat palat seuraavista laitemerkeistä: Technogym, Precor, Life Fitness ja David.
 Yllämainitut laitteet ovat sinulle jo mahdollisesti tuttuja Fit Parkista, sekä entisen Villatehtaan salilta. Yksityiskohtainen laitesuunnitelma tullaan julkaisemaan pian.
 
Entisen Hyvä Kunnon hinnalla ja asiakkuudella käytössä edelleen sen ehtojen mukaiset palvelut. 
Tämä siis tarkoittaa, että jos korttiisi on kuulunut vain keskustan Hyvä Kunnon käyttöoikeus, niin saat jatkaa edelleen edullisella hinnalla yhdessä toimipisteessä. Mikäli sinulla on Platinakortti, jolla olet vieraillut myös muilla keskuksilla ja käynyt uimaloissa, niin sen ehdot säilyvät ja saat samalla hinnalla käyttöösi myös uuden juuri virallisesti avatun Fit Hyvinkään toimipisteen.
 
Mikäli haluat käyttöösi nyt kahden kuntokeskuksen palvelut; uuden Fit Hyvinkään osoitteessa Hämeenkatu 4, sekä kehityksen alla olevan tulevan Ole.Fit salin osoitteessa Uudenmaankatu 29, niin voit päivittää asiakkuutesi helposti uuden hinnastomme mukaiseen asiakkuuteen.
 
Hinnastomme 1.11.2022 alkaen:
Päiväkortti (ma-pe 05-15) 29,95€/4vko
Opiskelija/Eläkeläinen (sis. Kuntosali 24/7+Ryhmäliikunnat) 34,95€/4vko
Kuntosali 24/7 39,95€/4vko
Kuntosali 24/7 ja Ryhmäliikunnat 49,95€/4vko
 
Asiakkuuden voit päivittää helposti kuntokeskuksemme asiakaspalvelussa.
 
Pian julkaisemme uudet toimipisteen verkkosivut, sosiaalisen median kanavat ja verkkokaupan, mutta ennen sitä otathan seurantaan Fit Hyvinkää somet, niin pääset osallistumaan myös uuden keskuksemme kehitykseen. Luvassa mielenkiintoista asiakasta osallistuttavaa sisältöä.
 
Facebook – Fit Hyvinkää
Instagram – fithyvinkaa
 
Fit Hyvinkää – Eniten palvelua ja liikuntaa parhaalla hinnalla

Jaa artikkelia